Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalets Hameau de Flaine

  7,6

  I bydelen Hameau de Flaine har vi de meget smukke Chalets Hameau de Flaine, hvor du kan bo med en lille gruppe. Den er altså meget velegnet til en gruppe venner eller til hele familien. Alpehytterne er bygget i en smuk skandinavisk stil og har en meget rolig beliggenhed. Da alpehytterne har forskellige ejere, er alpehytternes indretning forskellig. De er alle sammen meget komfortabelt indrettet og udrustet med al mulig komfort til et behageligt ophold. Hver alpehytte har et skibusstoppested i gåafstand, så at både Flaines hyggelige centrum og de smukke skipister, ligger inden for rækkevidde. Til en afslappet ferie i det hyggelige Flaine er disse alpehytter bare et perfekt valg!

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Indkvartering af forskellige etablering/ejer
  • Afstand til centrum: ca. 3 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 3 kilometer
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 150 meter

  Læs mere

  • Rolig beliggenhed
  • Skandinaviske fritstående alpehytter
  • Med bil eller fly
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Autentisk overnatningssted
  • Reception (åbent: lørdag fra 09:00 til 12:00 og fra 14:00 til 19:30, åbent: søndag fra 09:15 til 11:45 og fra 16:30 til 18:30, åbent: mandag til og med fredag fra kl. 16:30 til 18:30)
  • Ikke egnet for handicappede

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329

  Skiområdet: Le Grand Massif

  Højde

  2500m
  900m

  Piste

  41km

  107km

  117km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 6
  Stoeltjeslift 30
  Sleeplift 34

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  50km

  Funpark

  3

  Høj snesikkerhed i Le Grand Massif
  Le Grand Massif er med sine 266 km skipister ét af de smukkeste skiområder i Frankrig. Området strækker sig over en højde på mellem 700 og 2500 meter. Der er derfor meget høj snesikkerhed. Hvert år modtager vi mange positive kommentarer fra folk, der har holdt vinterferie i Le Grand Massif.

  Femte størst i Frankrig
  Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af skiområdet Le Grand Massif, det femte største skisportssted i Frankrig. Dette smukke skiområde tilbyder skiløbere på alle niveauer enormt mange muligheder. Begyndere og let øvede skiløbere kan udfolde sig på de mange brede pister, som også er meget velegnede for snowboardere.

  Oplevelser for alle
  For snowboardere er der i Le Grand Massif også én af Europas største sneparker (med bl.a. halfpipe, boardercross samt forskellige hop). Meget erfarne skiløbere kan teste sig selv på nedkørslen Gers, der er så stejl at den ikke kan præpareres. Desuden er der mange muligheder for offpiste skiløb og du kan tage på lange ture. Vi kan anbefale Cascade, en storslået nedkørsel på 14 km.

  I Flaine er der næsten aldrig ventetid ved liftene. På stedet kan du vælge et ´handsfree skipas´. Det koster ca. € 3,- ekstra.

  "Monument Historique"
  Ved landsbyerne Les Carroz og Samoëns, er der et omfattende netværk af løjper. For langrendsløbere er der i alt 47 km i Le Grand Massif´s omgivelser. Samoëns er den eneste vintersportslandsby med statussen "Monument Historique".

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Le Grand Massif

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=144864 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel