Familieidyl og endeløse pister

  Skiferie til Le Grand Massif

  Skiområdet: Le Grand Massif

  tilbage

  Piste

  41km

  107km

  117km

  0km

  265km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 6
  Stoeltjeslift 30
  Sleeplift 34

  Højde

  2500m
  900m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  50km

  Funpark

  3

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  0,4%
  Unge par
  4,2%
  Ældre par
  6,2%
  Familier med små børn
  3,3%
  Familier med større børn
  24,2%
  Vennegrupper
  24,6%
  Øvrige grupper
  37,1%
  Tip
  Tip

  Le Grand Massif har mange fantastiske udsigtspunkter, og mange steder er der sat borde og bænke op. Du kan således smøre dig en madpakke og nyde frokosten med udsigt over de fantastiske omgivelser. Maria, Vinterredaktør

  Skiferie i Le Grand Massif

  Høj snesikkerhed i Le Grand Massif
  Le Grand Massif er med sine 266 km skipister ét af de smukkeste skiområder i Frankrig. Området strækker sig over en højde på mellem 700 og 2500 meter. Der er derfor meget høj snesikkerhed. Hvert år modtager vi mange positive kommentarer fra folk, der har holdt vinterferie i Le Grand Massif.

  Femte størst i Frankrig
  Samoëns, Les Carroz d'Araches, Morillon, Sixt og Flaine er en del af skiområdet Le Grand Massif, det femte største skisportssted i Frankrig. Dette smukke skiområde tilbyder skiløbere på alle niveauer enormt mange muligheder. Begyndere og let øvede skiløbere kan udfolde sig på de mange brede pister, som også er meget velegnede for snowboardere.

  Oplevelser for alle
  For snowboardere er der i Le Grand Massif også én af Europas største sneparker (med bl.a. halfpipe, boardercross samt forskellige hop). Meget erfarne skiløbere kan teste sig selv på nedkørslen Gers, der er så stejl at den ikke kan præpareres. Desuden er der mange muligheder for offpiste skiløb og du kan tage på lange ture. Vi kan anbefale Cascade, en storslået nedkørsel på 14 km.

  I Flaine er der næsten aldrig ventetid ved liftene. På stedet kan du vælge et ´handsfree skipas´. Det koster ca. € 3,- ekstra.

  "Monument Historique"
  Ved landsbyerne Les Carroz og Samoëns, er der et omfattende netværk af løjper. For langrendsløbere er der i alt 47 km i Le Grand Massif´s omgivelser. Samoëns er den eneste vintersportslandsby med statussen "Monument Historique".

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Kort Le Grand Massif

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52329 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52329 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52329 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

  33 indkvarteringer i Le Grand Massif

  Vis alle ledige indkvarteringer i Le Grand Massif

  I Le Grand Massif ligger 4 byer

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel