Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Résidence Odalys Belle Vue

  Résidence Odalys Belle Vue  ligger i centrum af Saint-Francois- Longchamp. De enkelt indrettede lejligheder er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Liften ligger i gåafstand, så du hurtigt kan komme i gang med skiløb om morgenen og nyde det smukke vejr. I den maleriske by vil du finde mange restauranter, hvor du kan prøve det bedste af det franske køkken. Fra lejligheden har du en fantastisk udsigt over de smukke omgivelser. Nyd solnedgangen fra din private balkon og afslut dagen med en drink i en af ​​de mange barer i centrum. Dette er en vidunderlig ferie destination!

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 10 meter
  • Afstand til skipiste ca. 150 meter
  • Afstand til skilift ca. 150 meter
  • Afstand til skiskole ca. 200 meter

  Læs mere

  • Pister indenfor
  • Wifi
  • I centrum

  Faciliteter

  • Reception
  • Elevator
  • Parkeringsplads (begrænset antal)
  • Depositum (betales kontant eller med kreditkort)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  Det er muligt at tilkøbe halvpension for ca. € 38,00 pr. person pr. nat. For børn i alderen 3-7 år er prisen €19 pr. person pr. nat og for børn fra 8-12 år er prisen €28,50 pr. person pr. nat.

  Måltiderne serveres i Restaurant Le Lac Bleu, som ligger ca. 150 meter fra Indkvarteringen.

  Juleaften er prisen €30 ekstra pr. person og nytårsaften er prisen €80 pr. person. For børn i alderen 3-12 år gælder specielle rabatter.

  Morgenmad serveres fra buffet fra kl.07.30 - 09.15 og middag fra kl.19.00 - 20.15. 

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52328

  Skiområdet: Le Grand Domaine

  Højde

  2550m
  1250m

  Piste

  15km

  32km

  78km

  40km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 28

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  20km

  Funpark

  1

  Skiferie til Le Grand Domaine – En positiv overraskelse

  Le Grand Domaine er et skiområde beliggende i den nordlige del af de franske Alper. Skirområdet har en smuk beliggenhed med flot bjergudsigt så langt øjet kan række. Det strækker sig over 1300 højdemeter, med det laveste punkt i 1250 meters højde og det højeste i 2550 meters højde. Le Grand Domaine er stadig ikke kendt i den bedre befolkning endnu, men tro os, når vi siger at området er værd at besøg. Pisterne varierer i sværhedsgrad, og som navnet også fortæller, så breder pisterne sig over et stort areal, hvilket betyder, at du har mulighed for at opleve meget forskelligt terræn med godt plads, på din skiferie i Frankrig. Området byder på i alt 165 kilometer pister, og tre forskellige fun-parker, hvor især freestylerne kan nyde godt af gode faciliteter i form af masser af udfordringer og aktiviteter uanset niveau og alder.

  Skiferie til Le Grand Domaine – Forskellige indkvarteringsmuligheder

  Med Sunweb har du mulighed for at holde din skiferie i Valmorel og St. Francois Longchamp, som ligger i hver deres ende af skiområdet.

  Valmorel er en charmerende og traditionel fransk skidestination. Valmorel ligger ved siden af et større skovområde på bjerget, Cheval Noir. En skiferie i Valmorel byder på naturskønne omgivelser, og går du en tur igennem den hyggelige landsby, vil du passere hyggelige butikker og gode restauranter bygget i traditionelle træ- og stenmateriale. Desuden finder du også her et bredt udvalg af restauranter og barer samt et par enkelte natklubber.

  St. François Longchamp er også hyggelig landsby, men af lidt mindre størrelse. Landsbyen er opdelt i St. Francois Longchamp 1650 og St. Francois 1450, som ligger fordelt grundet de forskellige højder i dette delområde. Landsbyen er især velegnet til familier, da byen er meget familievenlig. Byen har et godt udvalg af butikker, restauranter og barer. Afterski er ikke i fokus her. Byen byder dog på en lang række aktiviteter, såsom vandgymnastik, vandreture eller paragliding, som du har mulighed for at melde dig til under dit ophold.

  Skiferie til Le Grand Domaine med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har en bred vifte af skirejser til Le Grand Domaine. Uanset om din skiferie skal være billig, luksus eller bare godt til prisen, har vi den helt rigtige skiferie til dig. Vores indkvarteringer i Le Grand Domaine består af både hoteller, lejligheder og hytter. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Le Grand Domaine

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52328
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=105350 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel