Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalets & Résidence de la Madeleine

  På en smuk beliggenhed i St. Francois Longchamp finder du Chalets & Residence de la Madeleine. Med en masse luksuriøse 2-værelses lejligheder og hytter i forskellige størrelser. Værelserne er ideele til en skiferie med en lille gruppe af venner eller familie . Værelserne er komfortable og moderne indrettede, og har alle pejs. Pisterne er næsten lige udenfor,  og i øvrigt er det centralt placeret ift. St. Francois Longchamp by.

  Læs mere

  • Luksus lejligheder og hytter
  • Moderne indretning
  • Perfekt til små grupper
  • Egen pejs i hytter

  Liftkort

  [SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
  Klik her for at se mere!

  Forplejning

  Det er muligt at tilkøbe halvpension. Prisen kan du finde under tilvalg i bookingprocessen. Måltiderne serveres på Restaurant Le Lac Bleu, som ligger ca. 100 meter væk.
  Morgenmad serveres som buffet fra 08:00-09:30.
  Aftensmad fra 19:00-20:00
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52328

  Skiområdet: Le Grand Domaine

  Højde

  2550m
  1250m

  Piste

  15km

  32km

  78km

  40km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 28

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  20km

  Funpark

  1

  Le Grand Domaine skiområdet strækker sig over 1300 højdemeter, med det laveste punkt i 1250 meters højde og helt op til 2550 meter på det højeste er der her rig mulighed for lidt af hvert. Le Grand Domaine er stadig en relativ ukendt størrelse på det danske marked, men tro os når vi siger at dette er værd at besøge. Pisterne varierer i sværrhedsgrad og kan udfordre alle, ligeså vel som der er en park hvor freestylerne kan trykke den af.

  Valmorel, som er en af skisportsstederne i Le Grand Domaine er omringet af, det Tour de France kendte, bjergpas Col de la Madeleine. Alle indkvarteringer er bygget i chalet-stil, og ikke højere end 3 etager, hvilket bevarer den oprindelige alpestemning. St. François som ligger i den anden ende af bjergpasset byder lige såvel på fantastisk skiløb og fantastisk natur, ganske anbefalelsesværdigt for familier især

  Der er også mulighed for at køre langrend, hvor der er ca 15 km omkringliggende spor.

   

  Læs mere om Le Grand Domaine

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52328
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=189488 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel