Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Liftkort, undervisning og skileje

  LIFTKORT INKLUDERET I PRISEN

  Liftkortet til La Plagne er inkluderet i rejsens pris. Mod et tillægsgebyr, kan liftkort til Paradiski bestilles.
  3-dages rejse inkl. 2-dages liftkort
  4-dages rejse inkl. 2-dages liftkort
  5-dages rejse inkl. 3-dages liftkort
  6-dages rejse inkl. 4-dages liftkort
  7-dages rejse inkl. 5-dages liftkort
  8-dages rejse inkl. 6-dages liftkort 

  Paradiski Illimité-liftkort: Med et 6- eller 7-dages liftkort til det udvidede Paradiski-område får du et halvdagsliftkort til Paradiski gratis. Dette gælder for eftermiddagen (12:30 - 17:00) dagen før det bestilte liftkort starter.F.eks.: Du har et 6-dages liftkort fra søndag til fredag. Det gratis halvdagsskikort er så gyldigt lørdag eftermiddag, før liftkortet officielt starter.

  Når du foretager din reservation, får du besked om, hvilke dage liftkortet er gyldigt (f.eks. fra søndag til fredag). Hvis du ønsker, at liftkortet skal starte på en anden dag end den, der er angivet i bookingen, skal du kontakte vores kontaktcenter pr. telefon. Derefter kan bookingen justeres. Det er ikke muligt at ændre startdatoen for liftkortet på stedet. Der kan ofte tilkøbes en forlængelse af liftkortet, og prisen for dette kan du finde i forbindelse med booking. Rabatten for "intet liftkort" kan også findes i bookingprocessen.
  Tillæg og rabatter er kun gyldige i forbindelse med booking af din rejse. Andre priser gælder på stedet.

  Billed-ID:
  Det er obligatorisk at kunne fremvise gyldigt billedlegitimationskort ved afhentning af liftkort.

  Du kan tilvælge ski/snowboard undervisning i Belle Plagne, Plagne Bellecôte, Plagne Soleil, Plagne Village, Plagne Centre og Plagne 1800 i forbindelse med bestilling af rejsen. Se vores FAQ for at få flere oplysninger om leje af udstyr. 

  Snowboardundervisningen i Plagne Bellecôte begynder om mandagen. Skiundervisningen er fra søndag til fredag. Det er ikke muligt at bestille undervisning til korte ophold. Du kan dog selv arrangere dette på destinationen.

  Når du bestiller undervisning, bliver du spurgt om dit niveau:
  Begyndere: Vælg kun begynderundervisning, hvis du aldrig har stået på ski før.
  Mellem/Øvet: Kan du allerede nu bremse/svinge? Så vælg dette niveau fremfor begynder.
  Avanceret: Kan du allerede stå på ski, men ønsker at udvikle din teknik yderligere? Så vælg dette niveau.

  Snowboard lektioner i Plagne Belecôte begynder på en mandag.

   

  Ved lektioner vil du blive spurgt om dit niveau.

   

  Begynder: til dig der ikke har stået på ski før.

  Gennemsnitlig: til dig der kan bremse, lave kurver.

  Avanceret: til dig der kan stå på ski, og som ønsker at udvide dine tekniker.

  Du kan tilvælge leje af ski og snowboard i forbindelse med bestilling af rejsen. Se vores FAQ for at få flere oplysninger om leje af udstyr. 

  Lejer du udstyr i Guld- eller Diamant-kategori, kan du gratis bytte til snowboard eller free-ride-ski én gang i løbet af ferien (dog ikke i weekenden).

  Udstyret er inddelt i følgende kategorier:

  Bronze

  Denne kategori er velegnet til nybegyndere. Skiene er bløde, hvilket gør det nemmere at dreje og bremse. (0-3 uger på ski*)

  Sølv

  Udstyr i denne kategori er velegnet til lettere øvede skiløbere, Skiene er bløde, men formår stadig at foretage skarpe sving. (3-5 uger på ski*)

  Guld

  Denne kategori dækker over udstyr af høj kvalitet, som er særligt velegnet til erfarne skiløbere. Udstyret er brugbart på alle typer af pister og i alle sneforhold. (6-9 uger på ski*)

  Diamant

  Denne type udstyr er udformet på baggrund af den nyeste teknologi og tilfører den erfarne skiløber en maksimal ydeevne. Denne type giver samtidig ret til at skifte udstyr 1 gang pr. uge, hvis du gerne vil skifte imellem ski og snowboard. (+10 uger på ski*)

   

  Bemærk: Ved leje af ski medfølger ikke en hjelm. Denne kan lejes på destinationen.

  *Ugerne skal udelukkende bruges for at give et overblik over de forskellige typer. Da vi alle lærer forskelligt, kan det derfor være en anden type, du skal bruge.  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel