Hotel Club Belambra Le Terra Nova

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Club Belambra Le Terra Nova

  8,4

  Ved siden af ​​skiliften og lige på pisterne i Plagne Centre finder du Hotel Club Belambra Le Terra Nova. Den ideelle placering for reelle vintersports entusiaster! Værelserne er komfortabelt indrettet og har alle et tv tilhørende. Restauranten byder på panoramaudsigt over området og når solen skinner, kan du også slappe af og nyde en drink på terrassen. Du kan også gå til byens centrum, som er cirka 100 meter væk.
  Hotellet tilbyder derudover mini, børne -og juniorklub for børn mellem 3-17 år og for de voksne er der underholdning med temaaftner.
  Hotel Club Belambra Le Terra Nova er det ideelle sted at tilbringe en skøn skiferie med familien!

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 100 meter
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 20 meter: maksimal 400 meter
  • Afstand til skiskole ca. 100 meter

  Læs mere

  • Fri Wi-Fi
  • Direkte på pisterne
  • Sauna og fitness center
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)
  • Elevator
  • Safetybox (i receptionen)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Morgenmad og middag serveres i form af buffet.

  HELPENSION

   8 dage 18.01 - 18.04 1000,85,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

   Skiområdet La Plagne er en del af Paradiski

   Højde

   3250m
   1250m

   Piste

   40km

   91km

   80km

   14km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 2
   Gondel 10
   Stoeltjeslift 31
   Sleeplift 30

   Gletscher

   1

   Langrend

   131km

   Funpark

   1

   Fantastisk skiløb i La Plagne
   La Plagne er et fantastisk skiområde, der består af 10 forskellige landsbyer, hver især med deres egen landsbymidte og hyggelige atmosfære. Med 220 km pister og en højde på 1250-2100 meter over havet, byder dette område på smukke nedkørsler og noget for enhver smag.

   Liftkort i La Plagne
   Ved et ferieophold i La Plagne, kan I vælge mellem et liftkort til skisportsstedet La Plagne eller, mod et tillæg, booke et liftkort for hele Paradiski-området. Dette består af La Plagne, Peisey/Vallandry og Les Arcs. Disse steder er forbundet med Vanoise Expressen.

   Læs mere om La Plagne

   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

   Skiområdet: Paradiski

   Højde

   3250m
   1250m

   Piste

   89km

   166km

   162km

   8km

   Lifte

   Treinen 1
   Cabine 4
   Gondel 16
   Stoeltjeslift 58
   Sleeplift 43

   Gletscher

   2

   Langrend

   199km

   Funpark

   3

   Skiferie til Paradiski – Godt liftsystem

   At dette varierede skiområde har fået navnet "Paradiski" er ikke tilfældigt, da det virkelig er et skiparadis i Frankrig. Paradiski ligger i de franske Alper ikke langt fra den norditalienske grænse og har i alt 425 kilometer pister. Området består af de to områder, Les Arcs og La Plagne. Disse områder er forbundet via skiliften Vanoise Express. Denne lift tager dig og 199 andre medrejsende 2 kilometer til den anden side på bare fire minutter (dvs. transporterer cirka 2000 personer i timen).

   Skiferie til Paradiski – Fantastisk skiområde

   Takket være skiområdets store højdeforskel (1250-3417 meter over havets overflade) er skiferier til Paradiski meget attraktive for både begyndere og garvede skiløbere samt snowboardere. For snowboardere er der også to sjove parker og to tværgående baner. Desuden er der to bjergtoppe på over 3000 meter i højden, så du behøver ikke bekymre dig om snesikkerheden. Sidst, men ikke mindst, så er der for langrendsløbere i alt 130 kilometer langrendspister spredt over hele skiområdet.

   Skiferie til Paradiski – En bredt udvalg af skidestinationer

   Skiområdet Paradiski består af mange forskellige skidestinationer, som alle har noget forskelligt at byde på, så her finder du noget for et hvert behov.

   La Plangne består af otte landsbyer, der ligger op af bjerget. Den by, som har det største udvalg af restauranter og butikker, er Belle Plagne. Det er også her, at de fleste turister vælger at tage til. Pisten Aime 2000 er den højest beliggende i dette område, og alle beboere her har direkte forbindelse til den. Plagne Montalbert er en hyggelig landsby beliggende i 1300 meters højde, som normalt er meget værdsat af familier med børn.

   Les Coches er et moderne skisportssted med en fantastisk udsigt over Mont Blanc (Frankrigs højeste bjerg). Byen ligger midtvejs mellem de større skiområder i La Plagne og Les Arcs, som du kan komme til både hurtigt og nemt.

   Les Arcs består også af flere landsbyer kaldet Arc efterfulgt af byens beliggenhed angivet i meters højde. Den luksuriøse landsby Arc 1950 og den største landsby Arc 1800 er de livligste af de fire Arc landsbyer. Arc 2000 har et mindre udvalg af aktiviteter i henhold til underholdning, men ligger nærmest skiliften. Sidst, men ikke mindst, er der landsbyen Arc 1600, som er den mest familievenlige by.

   Bourg Saint Maurice ligger ikke langt fra Arc 1600, som er forbundet via skiliften. I denne smukke traditionelle landsby kan du nyde god fransk mad og beundre det imponerende lokale håndværk, der sælges i de små butikker rundt omkring i byen. Dertil har du mulighed for prøve paraglidning eller gå med snesko igennem den smukke omkringliggende natur.

   Skiferie til Paradiski med Sunweb - Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skiture til Val Thorens. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb den rigtige skiferie til dig. Ferieboligerne består hovedsageligt af hoteller og lejligheder, men vi har også et godt udvalg af hytter. Når du booker skiture til Alperne med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

   Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

   Læs mere om Paradiski

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=105663 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel