Hotel Club Belambra Le Terra Nova

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Club Belambra Le Terra Nova

  8,5

  Ved siden af ​​skiliften og lige på pisterne i Plagne Centre finder du Hotel Club Belambra Le Terra Nova. Den ideelle placering for reelle vintersports entusiaster! Værelserne er komfortabelt indrettet og har alle et tv tilhørende. Restauranten byder på panoramaudsigt over området og når solen skinner, kan du også slappe af og nyde en drink på terrassen. Du kan også gå til byens centrum, som er cirka 100 meter væk.
  Hotellet tilbyder derudover mini, børne -og juniorklub for børn mellem 3-17 år og for de voksne er der underholdning med temaaftner.
  Hotel Club Belambra Le Terra Nova er det ideelle sted at tilbringe en skøn skiferie med familien!

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 100 meter
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 20 meter: maksimal 400 meter
  • Afstand til skiskole ca. 100 meter

  Læs mere

  • Fri Wi-Fi
  • Direkte på pisterne
  • Sauna og fitness center
  • Tæt på centrum
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)
  • Elevator
  • Safetybox (i receptionen)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Morgenmad og middag serveres i form af buffet.

  HELPENSION

   8 dage 17.04 - 17.04 1000,85,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 18.12 - 16.04 1004,95,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

   Skiområdet La Plagne er en del af Paradiski

   Højde

   3250m
   1250m

   Piste

   40km

   91km

   80km

   14km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 2
   Gondel 10
   Stoeltjeslift 31
   Sleeplift 30

   Gletscher

   1

   Langrend

   131km

   Funpark

   1

   Skiferie til La Plagne - Fantastisk skiløb

   La Plagne er et fantastisk skiområde beliggende i Frankrig. Skiområdet består af skidestinationerne, La Plagne og Les Coches med hver sin egen landsbymidte og hyggelige atmosfære. Med 220 km pister og en højde på 1250-2100 meter over havet, byder dette område på smukke nedkørsler og noget for enhver smag.  Som om dette ikke skulle være nok, så er dette område en del af det omfattende skiområde, Paradiski, som også dækker over Les Arcs skiområde.

   Skiferie til La Plagne – Området med de mange bydele

   Skidestinationen, La Plagne, består af hele syv bydele, som alle en forskellig beliggehed på bjerget. Den mest levende af byerne i dette skiområde er Belle Plagne, der er bygget i et smukt skovområde. Belle Plagne har diverse butikker, fremragende restauranter og gode afterskiing-barer. For mange turister er dette den mest attraktive skilandsby.

   Fra Plagne Centre kan du tage med Funiplagne skiliften og være oppe på toppen af Grande Rochette på blot 4 minutter. Fra næsten alle overnatningsstederne er det muligt at stå på ski fra boligen og hen til én af de mange skilifte. Lige under Belle Plagne ligger Bellecôte og herfra kan I hurtigt komme op på gletscheren og mange andre pister. Bellecôte ligger i en dal og her vil I altid (hvis sneen tillader det) kunne stå på ski og nyde solen og 'vin chaud' på én af terrasserne. I Bellecôte er der også diverse butikker, og for god afslapning kan I tage en tur i en opvarmet udendørs pool, i sauna og tyrkisk bad.

   Plagne Soleil er en rolig landsby med en fantastisk panoramaudsigt over bjergene og de lavere beliggende landsbyer Plagne Village og Plagne Centre. Udover lejligheder og hoteller er der et supermarked, skishop, skiskole og en bar/restaurant. Landsbyen Aime 2000 er den højest beliggende af alle landsbyerne og herfra har I en storslået udsigt fra Mont Blanc. I Aime 2000 er I direkte på pisten og hvis I vil endnu højere op er I ved en skilift på ingen tid.

   Plagne Montalbert ligger på 1375 meters højde på den anden side af bjerget. Denne traditionelle og hyggelige landsby har et lille center og flere restauranter. Denne del af La Plagne er især populær hos familier med børn. I denne landsby er der ingen rejseguide.

   I La Plagne skiområde ligger ligeledes landsbyen, Les Coches, som ligger på 1450 meters højde. Her kan I stå på ski langs de snedækkede træer på overvejende blå og røde pister.

   Skiferie til La Plagne med Sunweb - Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skirejser til La Plagne. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, så har vi den helt rigtige skiferie til dig. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

   Læs mere om La Plagne

   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52335

   Skiområdet: Paradiski

   Højde

   3250m
   1250m

   Piste

   89km

   166km

   162km

   8km

   Lifte

   Treinen 1
   Cabine 4
   Gondel 16
   Stoeltjeslift 58
   Sleeplift 43

   Gletscher

   2

   Langrend

   199km

   Funpark

   3

   Skiferie til Paradiski – Godt liftsystem

   At dette varierede skiområde har fået navnet "Paradiski" er ikke tilfældigt, da det virkelig er et skiparadis i Frankrig. Paradiski ligger i de franske Alper ikke langt fra den norditalienske grænse og har i alt 425 kilometer pister. Området består af de to områder, Les Arcs og La Plagne. Disse områder er forbundet via skiliften Vanoise Express. Denne lift tager dig og 199 andre medrejsende 2 kilometer til den anden side på bare fire minutter (dvs. transporterer cirka 2000 personer i timen).

   Skiferie til Paradiski – Fantastisk skiområde

   Takket være skiområdets store højdeforskel (1250-3417 meter over havets overflade) er skiferier til Paradiski meget attraktive for både begyndere og garvede skiløbere samt snowboardere. For snowboardere er der også to sjove parker og to tværgående baner. Desuden er der to bjergtoppe på over 3000 meter i højden, så du behøver ikke bekymre dig om snesikkerheden. Sidst, men ikke mindst, så er der for langrendsløbere i alt 130 kilometer langrendspister spredt over hele skiområdet.

   Skiferie til Paradiski – En bredt udvalg af skidestinationer

   Skiområdet Paradiski består af mange forskellige skidestinationer, som alle har noget forskelligt at byde på, så her finder du noget for et hvert behov.

   La Plangne består af otte landsbyer, der ligger op af bjerget. Den by, som har det største udvalg af restauranter og butikker, er Belle Plagne. Det er også her, at de fleste turister vælger at tage til. Pisten Aime 2000 er den højest beliggende i dette område, og alle beboere her har direkte forbindelse til den. Plagne Montalbert er en hyggelig landsby beliggende i 1300 meters højde, som normalt er meget værdsat af familier med børn.

   Les Coches er et moderne skisportssted med en fantastisk udsigt over Mont Blanc (Frankrigs højeste bjerg). Byen ligger midtvejs mellem de større skiområder i La Plagne og Les Arcs, som du kan komme til både hurtigt og nemt.

   Les Arcs består også af flere landsbyer kaldet Arc efterfulgt af byens beliggenhed angivet i meters højde. Den luksuriøse landsby Arc 1950 og den største landsby Arc 1800 er de livligste af de fire Arc landsbyer. Arc 2000 har et mindre udvalg af aktiviteter i henhold til underholdning, men ligger nærmest skiliften. Sidst, men ikke mindst, er der landsbyen Arc 1600, som er den mest familievenlige by.

   Bourg Saint Maurice ligger ikke langt fra Arc 1600, som er forbundet via skiliften. I denne smukke traditionelle landsby kan du nyde god fransk mad og beundre det imponerende lokale håndværk, der sælges i de små butikker rundt omkring i byen. Dertil har du mulighed for prøve paraglidning eller gå med snesko igennem den smukke omkringliggende natur.

   Skiferie til Paradiski med Sunweb - Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skirejser til Paradiski. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb den rigtige skiferie til dig. Ferieboligerne består hovedsageligt af hoteller og lejligheder, men vi har også et godt udvalg af hytter. Når du bestiller en skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

   Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

   Læs mere om Paradiski

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52335
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=105663 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel