Skiferie til La Plagne

  Skiområdet La Plagne er en del af Paradiski

  tilbage

  Piste

  40km

  91km

  80km

  14km

  225km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 2
  Gondel 10
  Stoeltjeslift 31
  Sleeplift 30

  Højde

  3250m
  1250m

  Gletscher

  1

  Langrend

  131km

  Funpark

  1

  Piste

  89km

  166km

  162km

  8km

  425km Total

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 4
  Gondel 16
  Stoeltjeslift 58
  Sleeplift 43

  Højde

  3250m
  1250m

  Gletscher

  2

  Langrend

  199km

  Funpark

  3

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  0%
  Unge par
  9,9%
  Ældre par
  6,8%
  Familier med små børn
  2,7%
  Familier med større børn
  15,8%
  Vennegrupper
  36%
  Øvrige grupper
  28,8%

  Skiferie i La Plagne

  Skiferie til La Plagne - Fantastisk skiløb

  La Plagne er et fantastisk skiområde beliggende i Frankrig. Skiområdet består af skidestinationerne, La Plagne og Les Coches med hver sin egen landsbymidte og hyggelige atmosfære. Med 220 km pister og en højde på 1250-2100 meter over havet, byder dette område på smukke nedkørsler og noget for enhver smag.  Som om dette ikke skulle være nok, så er dette område en del af det omfattende skiområde, Paradiski, som også dækker over Les Arcs skiområde.

  Skiferie til La Plagne – Området med de mange bydele

  Skidestinationen, La Plagne, består af hele syv bydele, som alle en forskellig beliggehed på bjerget. Den mest levende af byerne i dette skiområde er Belle Plagne, der er bygget i et smukt skovområde. Belle Plagne har diverse butikker, fremragende restauranter og gode afterskiing-barer. For mange turister er dette den mest attraktive skilandsby.

  Fra Plagne Centre kan du tage med Funiplagne skiliften og være oppe på toppen af Grande Rochette på blot 4 minutter. Fra næsten alle overnatningsstederne er det muligt at stå på ski fra boligen og hen til én af de mange skilifte. Lige under Belle Plagne ligger Bellecôte og herfra kan I hurtigt komme op på gletscheren og mange andre pister. Bellecôte ligger i en dal og her vil I altid (hvis sneen tillader det) kunne stå på ski og nyde solen og 'vin chaud' på én af terrasserne. I Bellecôte er der også diverse butikker, og for god afslapning kan I tage en tur i en opvarmet udendørs pool, i sauna og tyrkisk bad.

  Plagne Soleil er en rolig landsby med en fantastisk panoramaudsigt over bjergene og de lavere beliggende landsbyer Plagne Village og Plagne Centre. Udover lejligheder og hoteller er der et supermarked, skishop, skiskole og en bar/restaurant. Landsbyen Aime 2000 er den højest beliggende af alle landsbyerne og herfra har I en storslået udsigt fra Mont Blanc. I Aime 2000 er I direkte på pisten og hvis I vil endnu højere op er I ved en skilift på ingen tid.

  Plagne Montalbert ligger på 1375 meters højde på den anden side af bjerget. Denne traditionelle og hyggelige landsby har et lille center og flere restauranter. Denne del af La Plagne er især populær hos familier med børn. I denne landsby er der ingen rejseguide.

  I La Plagne skiområde ligger ligeledes landsbyen, Les Coches, som ligger på 1450 meters højde. Her kan I stå på ski langs de snedækkede træer på overvejende blå og røde pister.

  Skiferie til La Plagne med Sunweb - Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skirejser til La Plagne. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, så har vi den helt rigtige skiferie til dig. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Kort La Plagne

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52166 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52166 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52166 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=52335

  16 indkvarteringer i La Plagne

  Vis alle ledige indkvarteringer i La Plagne

  I La Plagne ligger 3 byer

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel