Smukkest i Alperne

  Skiferie til La Fôret Blanche

  Skiområdet: La Fôret Blanche

  tilbage

  Piste

  18km

  67km

  95km

  0km

  180km Total

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 2
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 50

  Højde

  2750m
  1650m

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  15km

  Funpark

  2

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  0%
  Unge par
  5,6%
  Ældre par
  0%
  Familier med små børn
  11,1%
  Familier med større børn
  33,3%
  Vennegrupper
  33,3%
  Øvrige grupper
  16,7%

  Skiferie i La Fôret Blanche

  Skiferie til La Fôret Blanche – Smukt skiområde

  Skiområdet La Fôret Blanche består af delområderne Risoul og Vars. Området er kendt, som værende et af de smukkeste skisportssteder i Frankrig, og består af en primært af brede og åbne pister. Området byder på i alt 185 kilometer pister i op til 2750 meters højde, og uanset hvor du befinder dig i området, så er udsigten helt fantastisk på baggrund af disse gode højder.

  Klimaet i La Fôret Blanche er tørt og køligt, hvilket betyder at sneen falder i korte, men intensive perioder, og frisk puddersne er således ikke et særsyn i dette område.

  Skiferie til La Fôret Blanche - Langrend og fun-park

  Området har noget for alle, så uanset om du foretrækker en smuk langrendstur eller du er til fart og spænding på snowboard, så er La Fôret det helt rigtige sted. Området har cirka 43 kilometer langrendspister, samt Europas største fun-park for snowboardere, Surf Country. Her kan du finde masser af spændende aktiviteter uanset niveau og alder.

  I løbet af sæsonen byder området desuden på et væld af events og spændende aktiviteter, både på og udenfor pisterne, så med en skiferie til La Fôret Blanche vil du ikke komme til at kede dig!

  Skiferie til La Fôret Blanche – Indkvartering i 1650 meters højde

  Med Sunweb har du mulighed for at holde din skiferie i skisportsbyen Risoul, som er den højst beliggende by i skiområdet med sin placering i 1650 meters højde. Herfra kan du nyde en smuk udsigt så langt øjet rækker. Risoul er bygget således, at du aldrig er langt fra pisterne, og ved massivt snefald er det muligt at stå på ski helt frem til de fleste af byens ferieboliger.

  Desuden byder Risoul på gode indkøbsmuligheder, samt flere hyggelige barer og restauranter, hvor du kan nyde en hyggelig stund efter en dag på pisterne. Byen er særligt velegnet til familier, da skiområdet beliggende i forlængelse af byen, byder på mange pister for begyndere og lettere øvede skiløbere samt snowboardere.

  Skiferie til La Fôret Blanche med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et fint udvalg af skirejser til La Fôret Blanche. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, så har Sunweb noget at tilbyde for en god skiferie. Ferieboligerne består hovedsageligt af lejligheder. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Kort La Fôret Blanche

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52326 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52326 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52326 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

  0 indkvarteringer i La Fôret Blanche

  Vis alle ledige indkvarteringer i La Fôret Blanche

  La Fôret Blanche

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel