Résidence Odalys Hameau & Chalets de la Vallée d'Or

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Résidence Odalys Hameau & Chalets de la Vallée d'Or

  Résidence Odalys Hameau & Chalets de la Vallée d'Or er bygget i den hyggelige Savoyard stil og ligger i smukke omgivelser med pisten for døren. Résidence Odalys Hameau & Chalets de la Vallée d'Or består af komfortable og velindrettede lejligheder med plads til 6 personer, som alle har balkon eller terrasse, hvor fra du kan nyde en storslået panoramaudsigt over de smukke omgivelser. Du kan tage pisterne direkte til centrum af Valloire, eller du kan vælge at gå den korte tur, som tager små 10 minutter. Det er også muligt at tage den gratis shuttlebus.

  Du kan i receptionen på Résidence Odalys Hameau & Chalets de la Vallée d'Or bestille brødservice, så du hver morgen modtager en kurv med friskbagt morgenbrød. Så kan du starte dagen på en god måde uden at skulle ud for døren, før du rent faktisk står med alt skitøjet på og med skiene i favnen. Efter en lang dag på ski kan du nyde en afslappende eftermiddag i både den indendørs pool, den opvarmede udendørs pool og i jacuzzien.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 700 meter, maksimal 900 meter
  • Afstand til skipiste ca. 200 meter
  • Afstand til skilift ca. 900 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 900 meter

  Læs mere

  • Beliggende på pisten
  • Swimmingpool
  • Sauna
  • Brødservice
  • Komfortable lejligheder
  • Shuttlebus

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception
  • Safetybox
  • Mulighed for at bestille morgenbrød

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  Der er muligt at tilkøbe halvpension i bookingtrin 2.
  Halvpension serveres på Restaurant Le Diablotin, der ligger cirka 500 meter væk fra indkvarteringen.

  Bor du på Résidence Hameau & de la Vallée d'Or Odayls over jul og nytår, er der et ekstra tillæg på €15,- per person for julemiddagen og et ekstra tillæg på €20,- for nytårsmiddagen.

  For børn i alderen 2-11 år gælder følgende rabatter:

  ekstra tillæggene lyder på €10,- for julemiddagen og €15,- for nytårsmiddagen. 

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52213

  Skiområdet: Galibier Thabor

  Højde

  2600m
  1430m

  Piste

  14km

  38km

  66km

  32km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 2
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 11

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  40km

  Funpark

  Ingen

  Skiferie til Galibier Thabor – Forholdsvis ny skisportdestination

  Skiområdet Galibier Thabor er beliggende i de smukke franske Alper i 1430-2750 meters højde, nær Grenoble. Skiområdet består af skidestinationerne Valmeinier og Valloire, og tilsammen udgør de det største skiområde i Haute Maurienne. Mere end tre fjerdedele af de 150 kilometer pister findes i Valloire, og området byder på masser af udfordringer for både nybegyndere og garvede skiløbere og snowboardere.

  Galibier Thabor er en forholdsvis ny skisportsdestination, hvilket betyder at området byder på et moderne og velfungerende skiliftsystem. Samtidig forbindes Valmeinier og Valloire med en svævebane. Fra Valmeinier 1800 kan du tage på nogle fantastisk smukke ture til Valmeinier 1500, Les Verneys og Valloire.

  Valloire og Valmeinier har også tilsammen 40 kilometer langrendspister, som varierer i sværhedsgrader, og for snowboardere findes en fun-park med masser af muligheder for at lave flotte tricks.

  Skiferie til Galibier Thabor - Besøg Val Thorens

  Omkring 25 minutters kørsel fra Valmeinier, i byen Orelle, findes en skilift som fører dig direkte til Val Thorens, som er en del af det omfattende skiområde Les Trois Vallées. Dette område kan opleves med et en-dagsliftkort, som kan købes for cirka 40 euro.

  Skiferie til Galibier Thabor – Charmerende skidestinationer

  Den hyggelige by, Valmeinier, ligger i Maurienne-dalen i Frankrig. Byen byder på en dejlig atmosfære og de omkringliggende omgivelser vil falde i en hver skiløbers smag. Valmeinier består af to dele; den traditionelle del Valmeinier 1500 og den moderne del Valmeinier 1800. Den traditionelle del byder på smukke træbeklædte huse udført i en autentisk fransk landsbystil, mens den moderne del er mere livlig. Dog er Valmeinier ikke kendt for sit vilde natteliv. Skiferie i Valmeinier byder på andet og mere end skiløb, og her er således både en skøjtebane, biograf og bowlingbane, samt mulighed for paragliding, kælketure og isklatring. Byen er derfor skabt for at underholde børn og livlige sjæle.

  Den charmerende landsby, Valloire, er foruden det omkringliggende skiområde, også kendt for sin gode afterski-stemning og dejlige restauranter, der findes flere steder i landsbyen. Det er også i Valloire, at den olympiske guldmedalje i slalom Jean-Baptiste Grange voksede op. Hvis du ønsker, aktiviteter væk fra pisten, så kan du prøve hundeslæde, paragliding, speedriding, snesko og bowling. Hvis du foretrækker en lidt mere rolig og afkoblende dag, så kan du besøge wellness- og sportscenteret Val'Form. Rundt omkring i landsbyen er der forskellige fine butikker, restauranter, barer og en natklub for dem der ønsker at fejre natten.

  Skiferie til Galibier Thabor med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Galibier Thabor. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller blot til den bedste pris, har Sunweb den rigtige skiferie til dig. Ferieboligerne består hovedsageligt af hoteller og lejligheder. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Galibier Thabor

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52213
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147020 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel