Résidence Les Chalets du Galibier

  tilbage
  lø 27 mar 2021 -  8 dage -  med 6 personer -  Uden pension
  Se alle Snow Deals priser

  Résidence Les Chalets du Galibier

  7,6

  Résidence Les Chalets du Galibier byder på dejlige lejligheder med en god beliggenhed lige udenfor centrum af Valloire. Lejlighederne er fordelt i fem store chaleter og byder på al den komfort, som du måtte ønske på din ferie. Lejlighederne er pænt indrettet, og der er brugt meget træ i indretningen, hvilket giver en varm og hyggelig atmosfære. Blandt Résidence Les Chalets du Galibiers faciliteter kan bl.a. nævnes indendørs swimmingpool og en sauna.

  Morgenen kan startes med frisk morgenbrød der kan bestilles og afhentes i receptionen. Aftenen kan afsluttes på fransk vis med en raclette eller fondue sæt hvilket er gratis.

  Résidence Les Chalets du Galibier ligger på pisten og blot 200 meter fra den nærmeste lift. Du kan desuden nemt og hurtigt tage skibussen til centrum af Valloire, hvor du finder et udvalg af restauranter, butikker og hyggelige aktiviteter.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 1 kilometer
  • Afstand til lufthavn Chambery: ca. 120 kilometer: Geneva: ca. 200,0 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 200 meter
  • Skibus lige fra hotellet

  Læs mere

  • Beliggende på pisten
  • Opvarmet pool
  • Komfortable lejligheder
  • Sauna og hamam

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception (åbent: lørdag fra kl. 08:00 til 20:00, åbent: søndag til og med fredag fra kl. 08:00 til 11:30 og fra 16:30 til 20:00)
  • Elevator
  • Ingen safetybox

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  Det er muligt at tilkøbe halvpension. Denne serveres som menu på Restaurant Le Diablotin, som ligger ca. 900 meter fra ferieboligen. Ved jule- eller nytårsmiddag vil der være et tillæg til prisen.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52213

  Skiområdet: Galibier Thabor

  Højde

  2600m
  1430m

  Piste

  14km

  38km

  66km

  32km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 2
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 11

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  40km

  Funpark

  Ingen

  Skiferie til Galibier Thabor – Forholdsvis ny skisportdestination

  Skiområdet Galibier Thabor er beliggende i de smukke franske Alper i 1430-2750 meters højde, nær Grenoble. Skiområdet består af skidestinationerne Valmeinier og Valloire, og tilsammen udgør de det største skiområde i Haute Maurienne. Mere end tre fjerdedele af de 150 kilometer pister findes i Valloire, og området byder på masser af udfordringer for både nybegyndere og garvede skiløbere og snowboardere.

  Galibier Thabor er en forholdsvis ny skisportsdestination, hvilket betyder at området byder på et moderne og velfungerende skiliftsystem. Samtidig forbindes Valmeinier og Valloire med en svævebane. Fra Valmeinier 1800 kan du tage på nogle fantastisk smukke ture til Valmeinier 1500, Les Verneys og Valloire.

  Valloire og Valmeinier har også tilsammen 40 kilometer langrendspister, som varierer i sværhedsgrader, og for snowboardere findes en fun-park med masser af muligheder for at lave flotte tricks.

  Skiferie til Galibier Thabor - Besøg Val Thorens

  Omkring 25 minutters kørsel fra Valmeinier, i byen Orelle, findes en skilift som fører dig direkte til Val Thorens, som er en del af det omfattende skiområde Les Trois Vallées. Dette område kan opleves med et en-dagsliftkort, som kan købes for cirka 40 euro.

  Skiferie til Galibier Thabor – Charmerende skidestinationer

  Den hyggelige by, Valmeinier, ligger i Maurienne-dalen i Frankrig. Byen byder på en dejlig atmosfære og de omkringliggende omgivelser vil falde i en hver skiløbers smag. Valmeinier består af to dele; den traditionelle del Valmeinier 1500 og den moderne del Valmeinier 1800. Den traditionelle del byder på smukke træbeklædte huse udført i en autentisk fransk landsbystil, mens den moderne del er mere livlig. Dog er Valmeinier ikke kendt for sit vilde natteliv. Skiferie i Valmeinier byder på andet og mere end skiløb, og her er således både en skøjtebane, biograf og bowlingbane, samt mulighed for paragliding, kælketure og isklatring. Byen er derfor skabt for at underholde børn og livlige sjæle.

  Den charmerende landsby, Valloire, er foruden det omkringliggende skiområde, også kendt for sin gode afterski-stemning og dejlige restauranter, der findes flere steder i landsbyen. Det er også i Valloire, at den olympiske guldmedalje i slalom Jean-Baptiste Grange voksede op. Hvis du ønsker, aktiviteter væk fra pisten, så kan du prøve hundeslæde, paragliding, speedriding, snesko og bowling. Hvis du foretrækker en lidt mere rolig og afkoblende dag, så kan du besøge wellness- og sportscenteret Val'Form. Rundt omkring i landsbyen er der forskellige fine butikker, restauranter, barer og en natklub for dem der ønsker at fejre natten.

  Skiferie til Galibier Thabor med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Galibier Thabor. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller blot til den bedste pris, har Sunweb den rigtige skiferie til dig. Ferieboligerne består hovedsageligt af hoteller og lejligheder. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Galibier Thabor

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52213
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147089 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel