Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet Les Clots

  Leder du efter en hytte til hele din familie eller venneflokken, så skal du tage et kig nærmere på Chalet Les Clots. Hos Chalet Les Clots får du en lækker chalet fordelt på 7 værelser med plads til op til 14 personer. Og for at det ikke skal være løgn, er der både privat jacuzzi og sauna. Har du en stående fejde med dine kammerater, kan du få afgjort den over et spil bordfodbold. Alt i alt en virkelig lækker base om din aften skal stå på restituering eller hygge. Chaleten ligger cirka 500 meter fra centrum af Valloire og 700 meter fra liften, som tager dig op til Galibier Thabors 150 km. piste. Der er egentlig ingen grund til, hvorfor dit valg ikke skal falde på Chalet Les Clots.   

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 500 meter
  • Afstand til skipiste ca. 700 meter

  Læs mere

  • Luksus chalet
  • Privat jacuzzi
  • Privat sauna
  • Chalet med plads til 14

  Faciliteter

  • Trådløs internet internethjørne (gratis), på værelset (gratis)
  • Depositum (betales kontant eller med kreditkort)
  • Sengelinned inkluderet
  • Viskestykker inkluderet

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning

  /frankrig/galibier_thabor/valloire/chalet_les_clots.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52213

  Skiområdet: Galibier Thabor

  Højde

  2600m
  1430m

  Piste

  14km

  38km

  66km

  32km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 2
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 11

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  40km

  Funpark

  Ingen

  Galibier - 150 km pister
  Valmeinier og Valloire udgør tilsammen det største skiområde i Haute Maurienne, Galibier Thabor. Mere end tre fjerdedele af de 150 km pister findes i Valloire, hvilket går området ideelt for både ski- og snowboardentusiaster. Galibier Thabor byder på masser af udfordringer for både nybegyndere og garvede skiløbere og snowboardere.


  Smukt skiløb og velfungerende skilifter
  Galibier Thabor er en forholdsvis ny skisportsdestination, hvilket betyder at området byder på et moderne og velfungerende skiliftsystem. Samtidig forbindes Valmeinier og Valloire med en svævebane. Fra Valmeinier 1800 kan du tage på nogle fantastisk smukke ture til Valmeinier 1500, Les Verneys og Valloire.

  Valloire og Valmeinier har tilsammen 40 km langrendspister, som varierer i sværhedsgrader, og for snowboardere findes en Fun park med masser af muligheder for at lave flotte tricks.

  Besøg Val Thorens
  Ca. 25 minutters kørsel fra Valmeinier, i byen Orelle, findes en skilift som fører til Val Thorens, der er en del af Les Trois Vallées. Området kan benyttes med et en-dagsliftkort, som kan købes for ca. 40 euro.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Galibier Thabor

  /frankrig/galibier_thabor/valloire/chalet_les_clots.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52213
  /frankrig/galibier_thabor/valloire/chalet_les_clots.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=1055684 /frankrig/galibier_thabor/valloire/chalet_les_clots.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel