Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Alparena & Spa

  Hotel Alparena & Spa er et nyopført hotel beliggende i Les Eucherts kvarteret i den franske by, La Rosiére. Herfra har du direkte adgang til pisterne og en smuk udsigt over dalen og de omkringliggende bjerge. Hotellet byder på smukt indrettede værelser og suiter med plads til op mod 6 personer. Dit ophold er med halvpension, og du kan derfor nyde både morgenmad og aftensmad i hotellets restaurant. I hotellets store wellnessafdeling kan du slappe af og nyde de mange wellnessfaciliteter, der omfatter sauna, isbad, fitnessrum og swimmingpool. Det er også muligt at forkæle dig selv med hamambehandlinger og massage (mod betaling). Hotel Alparena & Spa anbefales til dig, som gerne vil forkæles med lækre wellnessfaciliteter på din skiferie til de franske Alper.

  Læs mere

  • Nyopført hotel
  • Direkte ved pisterne
  • Værelser med plads til 6
  • Wellness

  Liftkort

  [SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
  Klik her for at se mere!

  Forplejning

  Dit ophold er med halvpension og serveres i hotellets egen restaurant.
  /frankrig/espace_san_bernardo/la_rosiere/hotel_alparena_spa.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52324

  Skiområdet: Espace San Bernardo

  Højde

  2641m
  1176m

  Piste

  26km

  84km

  50km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 2
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 18
  Sleeplift 18

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  10km

  Funpark

  2

  Skiferie til Espace San Bernardo – Særlig kombination af fransk og italiensk skiterræn

  Espace San Bernardo er et skiområde, som tilbyder storslået skiløb i hele to lande. Dette smukke område er nemlig placeret på grænsen imellem Frankrig og Italien. Du har derved mulighed for at stå på ski i både det franske La Rosiére og det italienske La Thuile på én og samme skiferie. Vi tilbyder her skirejser til det hyggelige La Rosiére, hvorfra du har let tilgængelighed til dette spændende skiområde med et miks af to nationaliteter.

  Pisterne ligger på den sydlige side af bjerget Haute-Tarentaise, og dette giver dig muligheden for at tilbringe hele dagen på ski i solen. Desuden er pisterne højtbelæggende, hvilket skaber de optimale forhold for god snesikkerhed.

  Skiområdet kan for visse erfarne skiløbere forekomme en smule begrænset, men her er der mulighed for at tage til La Thuile for et mere avanceret skiterræn.

  Skiferie til Espace San Bernardo – Velegnet til begyndere og børnefamilier

  Skidestinationerne er via de hele 160 kilometer velpræparerede pister godt forbundet, og skaber sammen et skirområde med noget at tilbyde for alle skiløbere og snowboardere uanset niveau og præferencer. Dog appellerer det især til begyndere og børnefamilier grundet områdets mange blå pister med god plads til at boltre sig.

  For børn er der specielle børnepister og kælkebakker, , som giver rigtig gode muligheder for at ”den første gang på ski” bliver en fantastisk oplevelse. Derudover er der forskellige aktiviteter såsom heliskiing og hundeslæde. Leder du efter nogle lidt mere rolige aktiviteter, så tilbyder La Rosière området også det. I La Rosière finder du desuden over 11 kilometer afmærkede vandrestier gennem skovene, landsbyen og langs pisterne.

  Så værdsætter du dette samt fred og ro og flot natur, er Espace San Bernardo lige sagen!

  Skiferie til Espace San Bernardo med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Espace San Bernardo. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller blot til den bedste pris, har Sunweb noget at tilbyde til en god skiferie i Alperne. Ferieboligerne består hovedsageligt af lejligheder, men vi har også en række hytter du kan vælge imellem. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Espace San Bernardo

  /frankrig/espace_san_bernardo/la_rosiere/hotel_alparena_spa.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52324
  /frankrig/espace_san_bernardo/la_rosiere/hotel_alparena_spa.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6165425 /frankrig/espace_san_bernardo/la_rosiere/hotel_alparena_spa.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel