Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet Gaiduch

  Chalet Gaiduch er et hyggeligt og autentisk indrettet chalet beliggende udenfor La Rosiére i Frankrig. Her kan du nyde de fredelige omgivelser og den smukke udsigt over dalen og de sneklædte bjergskråninger. Chalet Gaiduch kan rumme 14 personer og egner sig derfor godt til familier og grupper. Alle værelser har eget badeværelse, så du slipper for at stå i kø til toilettet om morgenen. I stuen finder du en pejl, som du kan varme dig ved efter en dag på ski. I chaletet finder du et åbent køkken, hvor du kan tilberede feriens måltider, mens du hygger med resten af familien. Chalet Gaiduch anbefales til dig, der rejser med en stor familie eller venner, og som gerne vil bo i hyggelige omgivelser.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 4000 meter
  • Afstand til skipiste ca. 4000 meter
  • Afstand til skilift ca. 4000 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 4000 meter

  Læs mere

  • Godt til store familier og grupper
  • Fredelig beliggenhed
  • Panoramaudsigt over dalen
  • Chalet med pejs

  Faciliteter

  • Parkeringsgarage
  • Babypakke: (skal nævnes ved bestilling)
  • Turistskat: for alle gæster med alder fra 13 til 99 (inkl.) år ca. 1,65 € pr. person pr. dag (betales lokalt, obligatorisk)
  • Sengelinned & håndklædepakke: ca. 7,00 € pr. sæt (betales lokalt)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  [SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
  Klik her for at se mere!

  Forplejning

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52324

  Skiområdet: Espace San Bernardo

  Højde

  2641m
  1176m

  Piste

  26km

  84km

  50km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 2
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 18
  Sleeplift 18

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  10km

  Funpark

  2

  Skiferie til Espace San Bernardo – Særlig kombination af fransk og italiensk skiterræn

  Espace San Bernardo er et skiområde, som tilbyder storslået skiløb i hele to lande. Dette smukke område er nemlig placeret på grænsen imellem Frankrig og Italien. Du har derved mulighed for at stå på ski i både det franske La Rosiére og det italienske La Thuile på én og samme skiferie. Vi tilbyder her skirejser til det hyggelige La Rosiére, hvorfra du har let tilgængelighed til dette spændende skiområde med et miks af to nationaliteter.

  Pisterne ligger på den sydlige side af bjerget Haute-Tarentaise, og dette giver dig muligheden for at tilbringe hele dagen på ski i solen. Desuden er pisterne højtbelæggende, hvilket skaber de optimale forhold for god snesikkerhed.

  Skiområdet kan for visse erfarne skiløbere forekomme en smule begrænset, men her er der mulighed for at tage til La Thuile for et mere avanceret skiterræn.

  Skiferie til Espace San Bernardo – Velegnet til begyndere og børnefamilier

  Skidestinationerne er via de hele 160 kilometer velpræparerede pister godt forbundet, og skaber sammen et skirområde med noget at tilbyde for alle skiløbere og snowboardere uanset niveau og præferencer. Dog appellerer det især til begyndere og børnefamilier grundet områdets mange blå pister med god plads til at boltre sig.

  For børn er der specielle børnepister og kælkebakker, , som giver rigtig gode muligheder for at ”den første gang på ski” bliver en fantastisk oplevelse. Derudover er der forskellige aktiviteter såsom heliskiing og hundeslæde. Leder du efter nogle lidt mere rolige aktiviteter, så tilbyder La Rosière området også det. I La Rosière finder du desuden over 11 kilometer afmærkede vandrestier gennem skovene, landsbyen og langs pisterne.

  Så værdsætter du dette samt fred og ro og flot natur, er Espace San Bernardo lige sagen!

  Skiferie til Espace San Bernardo med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Espace San Bernardo. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller blot til den bedste pris, har Sunweb noget at tilbyde til en god skiferie i Alperne. Ferieboligerne består hovedsageligt af lejligheder, men vi har også en række hytter du kan vælge imellem. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Espace San Bernardo

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52324
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=104923 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel