Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Excelsior Chamonix

  Hotel Excelsior Chamonix er et dejligt hotel med en smuk beliggenhed, nær Chamonix. Her bor du i hyggeligt og smagfuldt indrettede værelser, som desuden byder på en fantastisk udsigt. Både liftene og centrum af Chamonix ligger ca. 5 km fra hotellet. Skibussen holder lige uden for døren, så du har nem og hurtig adgang til pisterne. Det anbefales at du benytter bilen, når du vil besøge centrum af Chamonix. Hotellet har sin egen bar, hvor du kan nyde et glas vin efter dagens udfoldelser på pisterne. Opholdet på  Hotel Excelsior Chamonix er inklusiv morgenmad, og du har desuden mulighed for at tilkøbe halvpension.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  Afstand til skilift ca. 5000 meter

  Læs mere

  • Gratis Wifi
  • Lige ved skibussen
  • Wellness
  • Fredelig beliggenhed

  Faciliteter

  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)
  • Morgenmadssal
  • Roomservice
  • Shuttlebus ( til skilifterne)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning med morgenmad

  HALVPENSION

   5 dage 17.01 - 02.04 970,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   6 dage 17.01 - 02.04 1212,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   7 dage 17.01 - 02.04 1455,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 17.01 - 02.04 1697,50,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

   Skiområdet: Chamonix Mont Blanc

   Højde

   3300m
   1235m

   Piste

   30km

   36km

   46km

   5km

   Lifte

   Treinen 1
   Cabine 0
   Gondel 18
   Stoeltjeslift 17
   Sleeplift 16

   Gletscher

   1

   Langrend

   94km

   Funpark

   1

   Skiferie til Chamonix Mont Blanc - Skiløb i verdensklasse

   Chamonix Mont Blanc ligger i de smukke Alper i Frankrig nær grænsen mellem Italien og Schweiz ved foden af Mont Blanc, som med sine 4810 meter er Europas højeste bjerg. Chamonix Mont Blanc er en fransk perle, der også kaldes "The Grand old Lady". Her valfarter skientusiaster til for at nyde deres skiferie i de hyggelige dale. Chamonix var også vært for OL i 1924 og tilbyder skiløb i verdensklasse, både på pisterne og off-pist.

   På skiferie i Chamonix Mont Blanc kan du blandt andet få muligheden for at prøve en af verdens længste pister, Vallee Blanche, der starter øverst og bugter sig 22 km ned til Chamonix. På vejen ned har du mulighed for at få lidt mad og drikke på nogle af de mange restauranter du finder langs pisten. Ud over sine 180 km pister har Chamonix Mont Blanc cirka tre gange så stort et offpiste-område. Chamonix er også hjemsted for det verdensberømte bjerg Aiguille du Midi, som er bedst kendt for sit offpiste-område.

   Landsbyen Chamonix har verdens ældste skilift, og takket være Europas højeste bjerg Mont Blanc kan du nyde pisterne i 3800 meters højde. Hvis du ikke så meget til stejlt alpint skiløb, men foretrækker et mere vandret terræn, så tilbyder Chamonix 27 km langrendsløb 40 km skøjteløb.

   Chamonix Mont Blanc er et skiområde bedst egnet til erfarne og dygtige skiløbere. Du behøver derfor at have stået på ski før for at få mest ud af skiområdet.

   Skiferie til Chamonix Mont Blanc - Byens liv og aktiviteter

   Landsbyen Chamonix er fyldt med skønne restauranter, barer, caféer og butikker. For dem, der leder efter oplevelser uden for skiområdet, vil ikke blive skuffet. I Chamonix kan du nemlig finde aktiviteter såsom bowling, tennis, squash, skøjteløb, klatring og meget mere. Festlivet består på dagen af afterski, og når lifterne lukker så fortsætter festen på byens natklubber til langt ud på natten.

   Skiferie til Chamonix Mont Blanc med Sunweb - Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skiture til Chamonix Mont Blanc. Uanset om din skiferie er billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb de rigtige skiferier i Alperne til dig. Ferieboligerne består hovedsageligt af hoteller og lejligheder, men vi har også et stort udvalg af hytter. Når du booker skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

   Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

   Læs mere om Chamonix Mont Blanc

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=184219 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel