Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet Le Panorama

  Chalet Le Panorama er et dejligt 6-personers chalet beliggende på pisterne ved Chamonix.  Det 3-etager store hus er yderst komfortabelt indrettet og byder bl.a. en hyggelig stue med pejs, et stort køkken og en dejlig, rummelig terrasse. Her fra har du en fantastisk udsigt over Chamonix og Mont Blanc-området.

  Chalet Le Panorama er indrettet med masser af træ og moderne møblement. Liften ligger kun 50 meter fra chaletet, så du har rig mulighed for at opleve det fantastiske skiområde.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Indkvartering af forskellige etablering/ejer
  • Afstand til centrum: ca. 600 meter
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 50 meter

  Læs mere

  • Plads til 6 personer
  • Fantastisk udsigt
  • 50 meter fra liften

  Faciliteter

  • Parkeringsplads
  • Depositum (betales med kreditkort)
  • Turistskat (betales kontant eller med kreditkort)
  • Eksklusivt sengelinned

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning

  /frankrig/chamonix_mont_blanc/chamonix/chalet_le_panorama.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

  Skiområdet: Chamonix Mont Blanc

  Højde

  3300m
  1235m

  Piste

  30km

  36km

  46km

  5km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 0
  Gondel 18
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 16

  Gletscher

  1

  Langrend

  94km

  Funpark

  1

  Besøg charmerende Chamonix Mont-Blanc
  Chamonix Mont-Blanc er en charmerende landsby beliggende for foden af Mont Blanc. Byen er rig på historie, både i selve byen og i forhold til bedrifter på pisterne. Udover sin betydelige størrelse, så er byen også kendt for at have været vært ved det første vinter-OL, som blev afholdt i 1924. Siden har byen og området været populært blandt skientusiaster fra hel Europa.

  Chamonix - skiløb i verdensklasse
  Det er ikke uden grund, at området i sin tid blev valgt som OL-vært. Chamonix byder på skiløb i verdensklasse, hvilket bl.a. understreges de 180 km velpræparede pister, herunder en enkelt piste á 22 km. Chamonix' off piste område er ca. tre gange så stort og rummer det verdenskendte Aiguille du Midi Mountain. Off piste-området byder bl.a. på skiløb ned af Vallee Blanche, hvilket er en 22 km lang tur, som er ualmindelig smuk.

  Aktiviteter i Chamonix
  Selve byen Chamonix byder på et stort udvalg af gode restauranter, barer, caféer og butikker. Hvis du søger aktiviteter uden for pisterne, så har Chamonix også masser at byde på, herunder bowling, tennis, squash, skøjteløb og klatring. Chamonix har desuden et livligt natteliv, som starter når lifterne lukker og slutter ud på de tidlige morgentimer.

  Chamonix anbefales til dig, der har erfaring med at stå på ski, og som gerne vil have pister i verdensklasse, samt bo i smukke omgivelser i en by med mange aktiviteter.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Chamonix Mont Blanc

  /frankrig/chamonix_mont_blanc/chamonix/chalet_le_panorama.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
  /frankrig/chamonix_mont_blanc/chamonix/chalet_le_panorama.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=126106 /frankrig/chamonix_mont_blanc/chamonix/chalet_le_panorama.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel