Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet Le Panorama

  Chalet Le Panorama er et dejligt 6-personers chalet beliggende på pisterne ved Chamonix.  Det 3-etager store hus er yderst komfortabelt indrettet og byder bl.a. en hyggelig stue med pejs, et stort køkken og en dejlig, rummelig terrasse. Her fra har du en fantastisk udsigt over Chamonix og Mont Blanc-området.

  Chalet Le Panorama er indrettet med masser af træ og moderne møblement. Liften ligger kun 50 meter fra chaletet, så du har rig mulighed for at opleve det fantastiske skiområde.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Indkvartering af forskellige etablering/ejer
  • Afstand til centrum: ca. 600 meter
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 50 meter

  Læs mere

  • Plads til 6 personer
  • Fantastisk udsigt
  • 50 meter fra liften
  • I dag 30°C

  Faciliteter

  • Parkeringsplads
  • Depositum (betales med kreditkort)
  • Turistskat (betales kontant eller med kreditkort)
  • Eksklusivt sengelinned

  Flere faciliteter

  Liftkort

  [SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
  Klik her for at se mere!

  Forplejning

  /frankrig/chamonix_mont_blanc/chamonix/chalet_le_panorama.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320

  Skiområdet: Chamonix Mont Blanc

  Højde

  3300m
  1235m

  Piste

  30km

  36km

  46km

  5km

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 0
  Gondel 18
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 16

  Gletscher

  1

  Langrend

  94km

  Funpark

  1

  Skiferie til Chamonix Mont Blanc - Skiløb i verdensklasse

  Chamonix Mont Blanc ligger i de smukke Alper i Frankrig nær grænsen mellem Italien og Schweiz ved foden af Mont Blanc, som med sine 4810 meter er Europas højeste bjerg. Chamonix Mont Blanc er en fransk perle, der også kaldes "The Grand old Lady". Her valfarter skientusiaster til for at nyde deres skiferie i de hyggelige dale med skiløb i verdensklasse, både på pisterne og off-pist. Skidestinationen Chamonix, som er beliggende i dette område, var desuden vært for OL i 1924. I landsbyen finder du også verdens ældste skilift, og takket være Europas højeste bjerg Mont Blanc kan du nyde pisterne i 3800 meters højde. Hvis du ikke så meget til stejlt alpint skiløb, men foretrækker et mere vandret terræn, så tilbyder Chamonix også 27 kilometer langrendspister.

  Skiferie til Chamonix Mont Blanc - Masser af off-piste og lange pister

  På din skiferie i Chamonix Mont Blanc kan du få muligheden for at prøve en af verdens længste pister, Vallee Blanche, der starter øverst og bugter sig 22 kilometer ned til Chamonix. På vejen ned har du mulighed for at få lidt mad og drikke på nogle af de mange restauranter du finder langs pisten. Ud over sine 180 kilometer pister har Chamonix Mont Blanc cirka tre gange så stort et offpiste-område. Chamonix er også hjemsted for det verdensberømte bjerg Aiguille du Midi, som er bedst kendt for sit offpiste-område.

  Chamonix Mont Blanc er et skiområde, som er mest velegnet til erfarne og dygtige skiløbere/snowboardere. Du behøver derfor at have stået på ski før for at få mest ud af skiområdet.

  Skiferie til Chamonix Mont Blanc - Byens liv og aktiviteter

  Landsbyen Chamonix er fyldt med skønne restauranter, barer, caféer og butikker. For dem, der leder efter oplevelser uden for skiområdet, vil ikke blive skuffet. I Chamonix kan du nemlig finde aktiviteter såsom bowling, tennis, squash, skøjteløb, klatring og meget mere. Festlivet består på dagen af afterski, og når lifterne lukker så fortsætter festen på byens natklubber til langt ud på natten.

  Skiferie til Chamonix Mont Blanc med Sunweb - Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiture til Chamonix Mont Blanc. Uanset om din skiferie er billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb de rigtige skiferier i Alperne til dig. Ferieboligerne består hovedsageligt af hoteller og lejligheder, men vi har også et stort udvalg af hytter. Når du booker skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Chamonix Mont Blanc

  /frankrig/chamonix_mont_blanc/chamonix/chalet_le_panorama.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320
  /frankrig/chamonix_mont_blanc/chamonix/chalet_le_panorama.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=126106 /frankrig/chamonix_mont_blanc/chamonix/chalet_le_panorama.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel