Fantastisk skiløb med udsigt over Mont Blanc

  Skiferie til Chamonix Mont Blanc

  Skiområdet: Chamonix Mont Blanc

  tilbage

  Piste

  30km

  36km

  46km

  5km

  117km Total

  Lifte

  Treinen 1
  Cabine 0
  Gondel 18
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 16

  Højde

  3300m
  1235m

  Gletscher

  1

  Langrend

  94km

  Funpark

  1

  I denne region bookede

  Alenerejsende
  0%
  Unge par
  11,1%
  Ældre par
  11,1%
  Familier med små børn
  0%
  Familier med større børn
  22,2%
  Vennegrupper
  44,4%
  Øvrige grupper
  11,1%

  Skiferie i Chamonix Mont Blanc

  Besøg charmerende Chamonix Mont-Blanc
  Chamonix Mont-Blanc er en charmerende landsby beliggende for foden af Mont Blanc. Byen er rig på historie, både i selve byen og i forhold til bedrifter på pisterne. Udover sin betydelige størrelse, så er byen også kendt for at have været vært ved det første vinter-OL, som blev afholdt i 1924. Siden har byen og området været populært blandt skientusiaster fra hel Europa.

  Chamonix - skiløb i verdensklasse
  Det er ikke uden grund, at området i sin tid blev valgt som OL-vært. Chamonix byder på skiløb i verdensklasse, hvilket bl.a. understreges de 180 km velpræparede pister, herunder en enkelt piste á 22 km. Chamonix' off piste område er ca. tre gange så stort og rummer det verdenskendte Aiguille du Midi Mountain. Off piste-området byder bl.a. på skiløb ned af Vallee Blanche, hvilket er en 22 km lang tur, som er ualmindelig smuk.

  Aktiviteter i Chamonix
  Selve byen Chamonix byder på et stort udvalg af gode restauranter, barer, caféer og butikker. Hvis du søger aktiviteter uden for pisterne, så har Chamonix også masser at byde på, herunder bowling, tennis, squash, skøjteløb og klatring. Chamonix har desuden et livligt natteliv, som starter når lifterne lukker og slutter ud på de tidlige morgentimer.

  Chamonix anbefales til dig, der har erfaring med at stå på ski, og som gerne vil have pister i verdensklasse, samt bo i smukke omgivelser i en by med mange aktiviteter.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Kort Chamonix Mont Blanc

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52320 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52320 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52320 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

  7 indkvarteringer i Chamonix Mont Blanc

  Vis alle ledige indkvarteringer i Chamonix Mont Blanc

  Chamonix Mont Blanc

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel