Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Résidence Electra

  7

  Det nyligt opførte Residence Electra ligger i Crozats-distriktet i den højere del af Avoriaz. Den nærmeste pist ligger kun 100 meter væk, hvilket gør det let at komme i gang med dagens skiløb.

  Lejlighederne er moderne og lyst indrettet med brug af friske grønne og røde farver. Desuden er lejlighedskomplekset forbundet til Avoriaz centrum via en lift, hvor du her finder forskellige butikker, restauranter og hyggelige barer.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 500 meter
  • Afstand til skipiste ca. 100 meter

  Læs mere

  • 100 m til pisten
  • Nye og moderne lejligheder
  • Flot udsigt
  • Med bil eller fly

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: 3 stjerner
  • Reception (åbent lørdag fra kl. 08:00 til 20:00, åbent: fredag fra kl. 17:00 til 20:00, åbent: søndag fra 08:00 til 12:00 og fra 08:00 til 12:00)
  • Elevator
  • Trådløs internet på værelset (gratis)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  Du kan booke halvpension mod gebyr.
  Halvpension serveres i Restaurant Boule de Neiges, som ligger cirka 250 meter fra lejlighederne.

  Hvis I er mere end 15 personer som ønsker at spise sammen, så bedes I venligst foretage en reservation på forhånd. Restauranten åbner kl. 08.00 til morgenmad og lukker ved midnat.

  Skiområdet Avoriaz er en del af Les Portes du Soleil

  Højde

  2277m
  1800m

  Piste

  9km

  20km

  39km

  9km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 2
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 14

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  39km

  Funpark

  Ingen

  Pister til et hvert niveau i Avoriaz
  Avoriaz har 79 km pister med muligheder for alle, uanset om det er din første skiferie, eller du er en garvet skiløber. For begyndere findes masser af pister i den lettere ende, og for eksperter vil "Muren" i Avoriaz uden tvivl være et hit.

  Udvid til hele Les Portes du Soleil
  Til øvende skiløbere anbefales det at købe det udvidede liftkort, som giver adgang til alle 650 pistekilometer i Les Portes du Soleil, som byder på endeløse muligheder for fantastisk skiløb.

  Læs mere om Avoriaz

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

  Skiområdet: Les Portes du Soleil

  Højde

  2460m
  930m

  Piste

  65km

  247km

  298km

  40km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 10
  Stoeltjeslift 81
  Sleeplift 102

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  243km

  Funpark

  9

  Skiferie til Les Portes du Soleil - Skiløb i Frankrig og Schweiz

  Skiområdet Les Portes du Soleil består af ca. 650 km pister spredt over Frankrig og Schweiz. Her du finder i alt 209 slæbe- og stolelifte. Hvert år bliver skiområdet udvidet med nye moderne og hurtige stole- og kabinelifter. Selv i de travleste perioder vil der næsten aldrig være ventetid ved lifterne i Les Portes du Soleil. Skiområdet er udstrakt og liftsystemet fungerer godt.

  Skiferie til Les Portes du Soleil - Skiløb for alle

  Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for de garvede er der den udfordrende og stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Et specielt godt tilbud for de garvede skiløbere er off-piste med en lejet guide. Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet.

  For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

  Skiferie til Les Portes du Soleil – Populære skidestinationer

  Den største skidestination i dette fantastiske skiområde er Morzine, som er en familievenligt skidestination, hvor du finder et godt udvalg af aktiviteter i byen. Skulle du få lyst til at bruge lidt tid væk fra pisterne, så er der i byen gode shopping- og spamuligheder. Desuden har landsbyen, som én af de få i de franske Alper, bevaret sin traditionelle Svoyard-arkitektur.

  Ovenfor Morzine i en højde af 1800 meter, har du mulighed for at holde din skiferie i Avoriaz. Avoriaz er en hyggelig landsby med masser af aktiviteter. Hvis du er afsted med børn, men ønsker at udforske de stejlere pister, er der både en skiskole og børnepasning, hvor børnene kan øve deres skiløb eller lege med de andre børn. Fra Avioriaz kan du komme til Schweiz, enten via den stejle pist Le Mur eller via mindre stejle pister.

  Châtel er en by, der til trods for sin størrelse, har en hyggelig atmosfære. I landsbyens centrum finder du et godt udvalg af restauranter og pubber samt busser, der kører rundt til de forskellige kvarterer. Sidst men ikke mindst finder du de omtalte og hyggelige hytter, som er bygget i traditionel alpe-stil.

  Skiferie til Les Portes du Soleil – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et godt udbud af skirejser til Les Portes du Soleil. Vi har helt sikkert en indkvartering, der passer til dig og din familie, uanset om du vil bo billigt, luksuriøst eller bare bedst til prisen. Når du bestiller en skiferie til Les Portes du Soleil hos Sunweb er liftkort altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Les Portes du Soleil

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=109143 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel