Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Résidence Atria Crozats

  7,8

  Résidence Atria Crozats i Avoriaz er et oplagt valg for dig, der stiller krav til både beliggenhed og komfort. Her bor du lige ud til pisten, Mélèzes, og du har derfor mulighed for at være den første til at afprøve de velpræparerede pister om morgenen. Résidence Atria Crozats består af 3 bygninger, Atria, Alhena og Altaïr og lejlighederne er smagfuldt og moderne indrettet med hyggelige detaljer og komfortabelt møblement. Résidence Atria Crozats er yderst velegnet til ferie med familie eller venner, da de største af lejlighederne kan rumme op til 12 personer. I Résidence Atria Crozats har du mulighed for at starte dagen med lækre friskbagte croissanter, da her er brødservice, således at du bare skal afgive din bestilling i receptionen dagen i forvejen. Efter en dejlig dag på pisterne kan du vende tilbage til lejlighederne og slappe af i saunaen eller det tyrkiske bad. Du kan også vælge at lave dig en kop kaffe og sætte dig på balkonen, som byder på en betagende udsigt over det snedækkede landskab. Sunweb anbefaler Résidence Atria Crozats til alle, som vil tilbringe skiferien i Avoriaz i dejlige lejligheder med god plads til hele familien.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 200 meter
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Afstand til skilift ca. 150 meter
  • Afstand til skiskole ca. 200 meter

  Læs mere

  Sunweb Selections er vores mest populære hoteller, lejligheder og chaleter og din garanti for meget skiferie for pengene. Med Sunweb Selection bor du på dejlige hoteller og tæt på det meste.

  Læs mere

  Vil du se flere Sunweb Selections? Vi tilbyder Selections på mange af vores dejlige destinationer.

  Se flere Selections

  Er Sunweb Selections ikke hvad du leder efter? Se vores Koncepter og find lige præcis den skiferie du ønsker!

  • Direkte på pisten
  • Sauna og tyrkisk bad
  • Morgenbrødsservice
  • Moderne lejligheder med plads til op til 12 personer
  • Velegnet til familier
  • Sunweb Selection
  • Med bil eller fly
  • 200 m fra centrum

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: 4 stjerner
  • Samlet antal etager:
  • Samlet antal bygninger:
  • Klasse: komfort

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Ingen forplejning

  Du kan booke halvpension mod gebyr.
  Halvpension serveres på restaurant Boule de Neiges ca. 200 m fra indkvarteringen.

  Skiområdet Avoriaz er en del af Les Portes du Soleil

  Højde

  2277m
  1800m

  Piste

  9km

  20km

  39km

  9km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 2
  Stoeltjeslift 17
  Sleeplift 14

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  39km

  Funpark

  Ingen

  Pister til et hvert niveau i Avoriaz
  Avoriaz har 79 km pister med muligheder for alle, uanset om det er din første skiferie, eller du er en garvet skiløber. For begyndere findes masser af pister i den lettere ende, og for eksperter vil "Muren" i Avoriaz uden tvivl være et hit.

  Udvid til hele Les Portes du Soleil
  Til øvende skiløbere anbefales det at købe det udvidede liftkort, som giver adgang til alle 650 pistekilometer i Les Portes du Soleil, som byder på endeløse muligheder for fantastisk skiløb.

  Læs mere om Avoriaz

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

  Skiområdet: Les Portes du Soleil

  Højde

  2460m
  930m

  Piste

  65km

  247km

  298km

  40km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 3
  Gondel 10
  Stoeltjeslift 81
  Sleeplift 102

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  243km

  Funpark

  9

  Skiferie til Les Portes du Soleil - Skiløb i Frankrig og Schweiz

  Skiområdet Les Portes du Soleil består af ca. 650 km pister spredt over Frankrig og Schweiz. Her du finder i alt 209 slæbe- og stolelifte. Hvert år bliver skiområdet udvidet med nye moderne og hurtige stole- og kabinelifter. Selv i de travleste perioder vil der næsten aldrig være ventetid ved lifterne i Les Portes du Soleil. Skiområdet er udstrakt og liftsystemet fungerer godt.

  Skiferie til Les Portes du Soleil - Skiløb for alle

  Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for de garvede er der den udfordrende og stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Et specielt godt tilbud for de garvede skiløbere er off-piste med en lejet guide. Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet.

  For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

  Skiferie til Les Portes du Soleil – Populære skidestinationer

  Den største skidestination i dette fantastiske skiområde er Morzine, som er en familievenligt skidestination, hvor du finder et godt udvalg af aktiviteter i byen. Skulle du få lyst til at bruge lidt tid væk fra pisterne, så er der i byen gode shopping- og spamuligheder. Desuden har landsbyen, som én af de få i de franske Alper, bevaret sin traditionelle Svoyard-arkitektur.

  Ovenfor Morzine i en højde af 1800 meter, har du mulighed for at holde din skiferie i Avoriaz. Avoriaz er en hyggelig landsby med masser af aktiviteter. Hvis du er afsted med børn, men ønsker at udforske de stejlere pister, er der både en skiskole og børnepasning, hvor børnene kan øve deres skiløb eller lege med de andre børn. Fra Avioriaz kan du komme til Schweiz, enten via den stejle pist Le Mur eller via mindre stejle pister.

  Châtel er en by, der til trods for sin størrelse, har en hyggelig atmosfære. I landsbyens centrum finder du et godt udvalg af restauranter og pubber samt busser, der kører rundt til de forskellige kvarterer. Sidst men ikke mindst finder du de omtalte og hyggelige hytter, som er bygget i traditionel alpe-stil.

  Skiferie til Les Portes du Soleil – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et godt udbud af skirejser til Les Portes du Soleil. Vi har helt sikkert en indkvartering, der passer til dig og din familie, uanset om du vil bo billigt, luksuriøst eller bare bedst til prisen. Når du bestiller en skiferie til Les Portes du Soleil hos Sunweb er liftkort altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Les Portes du Soleil

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=118316 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel