Hotel Club Belambra Les Cimes du Soleil

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Club Belambra Les Cimes du Soleil

  For enden af pisterne i Avoriaz, finder du Hotel Club Belambra Les Cimes Du Soleil. Du bor tæt på skiliften, så du kan hurtigt og nemt komme ud og udforske et af Frankrigs bedste skiområder. Centrum ligger ca. 500 meter herfra, så du bor i gåafstand til butikker, restauranter og barer. Avoriaz centrum er bilfri, så du mærker her en helt særlig ro og stemning. Du indkvarteres i hyggelige og pænt indrettede dobbeltværelser, med udsigt til de omkringliggende bjerge. Dit ophold er inklusiv halvpension, med mulighed for at opgradere til helpension. Til aften kan du nyde en lækker drink i hotellets bar eller tage til afterski på byens barer. Hotel Club Belambra Les Cimes Du Soleil anbefales til alle, som ønsker at bo tæt på pisterne og centrum, på deres skiferie.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 500 meter
  • Afstand til lufthavn ca. 80 kilometer
  • Afstand til togstation ca. 41 kilometer
  • Afstand til pengeautomat ca. 500 meter

  Læs mere

  • Tæt på skilift
  • Central beliggenhed
  • Halvpension
  • Flot udsigt
  • Med bil eller fly
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 252
  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)
  • Safetybox (på værelset)
  • Parkeringsgarage

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpension består af morgenmad samt frokost eller aftensmad. Om det skal være frokost eller aftensmad, vælger du selv.

  Helpension består af morgenmad, frokost og aftensmad.

  HELPENSION

   8 dage 22.01 - 09.04 1004,95,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]

   Skiområdet Avoriaz er en del af Les Portes du Soleil

   Højde

   2277m
   1800m

   Piste

   9km

   20km

   39km

   9km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 1
   Gondel 2
   Stoeltjeslift 17
   Sleeplift 14

   Gletscher

   Ingen

   Langrend

   39km

   Funpark

   Ingen

   Pister til et hvert niveau i Avoriaz
   Avoriaz har 79 km pister med muligheder for alle, uanset om det er din første skiferie, eller du er en garvet skiløber. For begyndere findes masser af pister i den lettere ende, og for eksperter vil "Muren" i Avoriaz uden tvivl være et hit.

   Udvid til hele Les Portes du Soleil
   Til øvende skiløbere anbefales det at købe det udvidede liftkort, som giver adgang til alle 650 pistekilometer i Les Portes du Soleil, som byder på endeløse muligheder for fantastisk skiløb.

   Læs mere om Avoriaz

   #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52162

   Skiområdet: Les Portes du Soleil

   Højde

   2460m
   930m

   Piste

   65km

   247km

   298km

   40km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 3
   Gondel 10
   Stoeltjeslift 81
   Sleeplift 102

   Gletscher

   Ingen

   Langrend

   243km

   Funpark

   9

   Skiferie til Les Portes du Soleil - Skiløb i Frankrig og Schweiz

   Skiområdet Les Portes du Soleil består af ca. 650 km pister spredt over Frankrig og Schweiz. Her du finder i alt 209 slæbe- og stolelifte. Hvert år bliver skiområdet udvidet med nye moderne og hurtige stole- og kabinelifter. Selv i de travleste perioder vil der næsten aldrig være ventetid ved lifterne i Les Portes du Soleil. Skiområdet er udstrakt og liftsystemet fungerer godt.

   Skiferie til Les Portes du Soleil - Skiløb for alle

   Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for de garvede er der den udfordrende og stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Et specielt godt tilbud for de garvede skiløbere er off-piste med en lejet guide. Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil. I Les Portes du Soleil har de lavet diverse ruter for skiløbere på forskellige niveauer. På grund af de mange forskellige ruter er det nemt at komme rundt og se en stor del af skiområdet.

   For snowboardere er der flere halfpipes og sneparker i området. Les Portes du Soleil er et endeløst område at tage på ture i og du vil helt sikkert få nogle fantastiske oplevelser. Les Portes du Soleil ligger så højt at snesikkerheden er i top. Derudover anvendes der også kunstig sne så du kan udøve vintersport på de hvide pister hele sæsonen.

   Skiferie til Les Portes du Soleil – Populære skidestinationer

   Den største skidestination i dette fantastiske skiområde er Morzine, som er en familievenligt skidestination, hvor du finder et godt udvalg af aktiviteter i byen. Skulle du få lyst til at bruge lidt tid væk fra pisterne, så er der i byen gode shopping- og spamuligheder. Desuden har landsbyen, som én af de få i de franske Alper, bevaret sin traditionelle Svoyard-arkitektur.

   Ovenfor Morzine i en højde af 1800 meter, har du mulighed for at holde din skiferie i Avoriaz. Avoriaz er en hyggelig landsby med masser af aktiviteter. Hvis du er afsted med børn, men ønsker at udforske de stejlere pister, er der både en skiskole og børnepasning, hvor børnene kan øve deres skiløb eller lege med de andre børn. Fra Avioriaz kan du komme til Schweiz, enten via den stejle pist Le Mur eller via mindre stejle pister.

   Châtel er en by, der til trods for sin størrelse, har en hyggelig atmosfære. I landsbyens centrum finder du et godt udvalg af restauranter og pubber samt busser, der kører rundt til de forskellige kvarterer. Sidst men ikke mindst finder du de omtalte og hyggelige hytter, som er bygget i traditionel alpe-stil.

   Skiferie til Les Portes du Soleil – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et godt udbud af skirejser til Les Portes du Soleil. Vi har helt sikkert en indkvartering, der passer til dig og din familie, uanset om du vil bo billigt, luksuriøst eller bare bedst til prisen. Når du bestiller en skiferie til Les Portes du Soleil hos Sunweb er liftkort altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

   Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

   Læs mere om Les Portes du Soleil

   #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52162
   #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6162209 #!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel