Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet Saskia - Cateringservice

  Vil du forkæle dem, du holder af med en skiferie i virkelig kønne omgivelser, så skal du tage et kig på Chalet Saskia. Chaletet ligger tæt ved centrum af Vaujany og kun få minutters gang fra liften, som giver dig adgang til mange dejlige timer i sneen.  Chalet Saskia består af to sammenhængende chaleter, og lejer du dem begge, kan de rumme helt op til 26 personer. Foruden en stilfuld og smuk indretning, har chaletet alt, hvad du skal bruge til en komfortabel og underholdende skiferie. Her er opvarmet udendørs jacuzzi, bordfodbold og bordtennis, og i chaletets hyggelige stue kan du drikke varm kakao foran pejsen. Din ferie i Chalet Saskia er med cateringservice, som omfatter morgenmad, eftermiddagste og en 3-retters aftenmenu.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I udkanten af centrum
  • Afstand til centrum: ca. 300 meter
  • Afstand til skipiste ca. 400 meter
  • Afstand til skilift ca. 200 meter

  Læs mere

  • Chalet med cateringservice
  • Plads til 26
  • Jacuzzi og sauna
  • Hyggelig indretning
  • Tæt ved centrum
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Parkeringsgarage
  • Parkeringsplads
  • Trådløs internet på værelset (gratis)
  • Sengelinned inkluderet

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Catering Service

  Cateringservice består af 6 x morgenmad, 6 x eftermiddagste og 6 x aftensmad bestående af en 3-retters menu med aperitif (ikke onsdag). Derudover er der gratis vin, og en bar hvor du skriver ned, hvad du tager, og så beregnes dette i slutningen af opholdet. Daglig rengøring af chaletet, og mulighed for barnepige på forespørgsel. Sammen med andre chaleter i området arrangeres fælles shuttleservice mellem 8.30 – 10.00 og 15.30 – 19.00.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

  Skiområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  Højde

  3330m
  1120m

  Piste

  67km

  119km

  59km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 4
  Gondel 16
  Stoeltjeslift 24
  Sleeplift 40

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  50km

  Funpark

  Ingen

  Masser af sol og fantastisk skiløb
  Skiområdet af Alpe d'Huez Grand Domaine Ski er også kendt som 'øen i solen'. Dette område er velsignet med et gennemsnit på 300 solskinsdage om året og flere pister er placeret på den sydlige side af området. Mere end 325 snekanoner sikrer, at der altid er masser af sne på pisterne. Uden for rækkevidde af snekanonener, giver Des Rousses-gletscheren fremragende muligheder for skiløb. I alt finder du mere end 238 km pister og 84 lifte i skiområdet Alpe d'Huez Grand Domaine Ski, så selv de mest forkælede skiløbere og snowboardere har mere end nok.

  Charmerende landsbyer og unikke oplevelser
  Landsbyerne Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Auris en Oisans, Vaujany da Villard Reculas er alle en del af denne store region, og for erfarne skiløbere og snowboardere, venter "La Piste de Sarenne" ved Pic Blanc i en højde af 3330 meter. Det er den længste nedkørsel i Europa og en unik oplevelse. Nedadgående i i alt 16 uafbrudt km med en højdeforskel på 1450 m appellerer den til alle. Udover denne store piste er der masser af muligheder for nybegyndere og øvede skiløbere og snowboardere. Desuden er en half-pipe blevet bygget i Alpe d'Huez for snowboardere og freestyle skiløbere, nu beliggende på pisten i Premier Tronçon. Derudover er der utallige off piste nedkørsler, som venter på at blive erobret af freeride-entusiaster. Takket være den konstante sne i Alpe d'Huez er det også et glimrende valg for langrendsløbere. Der er ca. 50 km langrendsløb.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6142442 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel