Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet de Louise

  Chalet de Louise er en charmerende autentisk hytte i centrum af Vaujany.  Med pist og lift i gåafstand er du hurtigt på pisterne. Hytten har plads til 10 personer, så ideel til en ferie med familien eller vennerne. Opholdsstuen er dejlig rummelige, og der er plads til at hygge om aftenen. Med 5 soveværelser og 4 badeværelser er der rigelig mulighed for at dele sig op, og gå hver til sit. Feriens måltider kan anrettes i det fuldt udstyret køkken, eller man kan gå ud i centrummet af byen og nyde de lækre franske anretninger. Vi anbefaler Chalet de Louise til større grupper, som søger stor indkvartering i flotte Vaujany.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til skipiste ca. 1,5 kilometer
  • Afstand til skilift ca. 1,5 kilometer

  Læs mere

  • Autentisk chalet
  • Tæt på lift
  • Åben pejs
  • I centrum

  Faciliteter

  • Lobby
  • TV-hjørne
  • Trådløs internet på værelset (gratis)
  • Depositum (betales med kreditkort)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Overnatning

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

  Skiområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  Højde

  3330m
  1120m

  Piste

  67km

  119km

  59km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 4
  Gondel 16
  Stoeltjeslift 24
  Sleeplift 40

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  50km

  Funpark

  Ingen

  Masser af sol og fantastisk skiløb
  Skiområdet af Alpe d'Huez Grand Domaine Ski er også kendt som 'øen i solen'. Dette område er velsignet med et gennemsnit på 300 solskinsdage om året og flere pister er placeret på den sydlige side af området. Mere end 325 snekanoner sikrer, at der altid er masser af sne på pisterne. Uden for rækkevidde af snekanonener, giver Des Rousses-gletscheren fremragende muligheder for skiløb. I alt finder du mere end 238 km pister og 84 lifte i skiområdet Alpe d'Huez Grand Domaine Ski, så selv de mest forkælede skiløbere og snowboardere har mere end nok.

  Charmerende landsbyer og unikke oplevelser
  Landsbyerne Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Auris en Oisans, Vaujany da Villard Reculas er alle en del af denne store region, og for erfarne skiløbere og snowboardere, venter "La Piste de Sarenne" ved Pic Blanc i en højde af 3330 meter. Det er den længste nedkørsel i Europa og en unik oplevelse. Nedadgående i i alt 16 uafbrudt km med en højdeforskel på 1450 m appellerer den til alle. Udover denne store piste er der masser af muligheder for nybegyndere og øvede skiløbere og snowboardere. Desuden er en half-pipe blevet bygget i Alpe d'Huez for snowboardere og freestyle skiløbere, nu beliggende på pisten i Premier Tronçon. Derudover er der utallige off piste nedkørsler, som venter på at blive erobret af freeride-entusiaster. Takket være den konstante sne i Alpe d'Huez er det også et glimrende valg for langrendsløbere. Der er ca. 50 km langrendsløb.

  Se alle Sunwebs skiferier til Frankrig

  Læs mere om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6180048 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel