Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Chalet Gelinotte

  Chalet Gelinotte er en god base for lækker mad og afslapning i Oz en Oisans . Denne traditionelt inspirerede hytte omfatter pension, morgenmad , snacks og en 3-retters middag som serveres dagligt, så her behøver du ikke tænke på hverken indkøb eller opvask, men bare læn dig tilbage og nyd ferien.

   

  Hytten har plads til 20 personer, så hele familien eller en stor gruppe af venner kan rejse sammen. Man kan du nyde den smukke natur og de lækre måltider . Chalet Gelinotte Beliggende ligger udkanten af ​​byens centrum , kun 100 m fra pisterne. Efter en aktiv dag udendørs, er det muligt at sidde i sauna eller jacuzzi.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 500 meter
  • Afstand til lufthavn Grenoble: ca. 95 kilometer: Chambery: ca. 120 kilometer, Geneve ca. 200 kilometer
  • Afstand til skipiste ca. 250 meter
  • Afstand til skilift ca. 200 meter

  Læs mere

  • Halvpension
  • Perfekt til familier eller store grupper
  • Sauna og jacuzzi

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 1
  • Samlet antal bygninger: 1
  • Ingen elevator
  • Ingen safetybox

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Catering Service

  Catering

  Ved tilkøb af catering medfølger der 7 x morgenmad, 6 x eftermiddagste og kage eller snacks og 6 x aftensmenu frisk tilberedt for dig i din hytte. Aftensmaden serveres omkring kl. 19:30.
  For børn t/o 11 år serveres der en 2-retters aftensmenu omkring kl. 18:00.

  På forespørgsel er det muligt at tilkøbe frokost.

  Vær opmærksom på at drikkevarer ikke er inkluderet i catering. Det er muligt at tilkøbe (bestilles og betales lokalt).

  Det er muligt at tilkøbe en drikkevare-pakke (bestilles og betales lokalt). Det er dog kun muligt at bestille drikkevare-pakken som gruppe. Det er desværre ikke muligt at bestille denne pr. person, og det er ligeledes ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

  Skiområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  Højde

  3330m
  1120m

  Piste

  67km

  119km

  59km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 4
  Gondel 16
  Stoeltjeslift 24
  Sleeplift 40

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  50km

  Funpark

  Ingen

  Skiferie til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine – "Øen i solen"

  Det franske skisportssted Alpe d'Huez Ski Grand Domaine som ligger vest for Serre Chevalier Vallée-skiområdet er også kendt som "øen i solen" i Frankrig. Dette område er velsignet med et gennemsnit på 300 solskinsdage om året, og mange af pisterne er sydvendte. Mere end 325 snekanoner og Des Rousses-gletscheren sørger for, at der næsten altid er nok sne at stå på.

  Med mere end 250 kilometer piste og 78 skilifter tilbyder skisportsstedet nok variation til selv de mest kræsne skiløbere og snowboardere. Skiferie i Alpe d'Huez Ski Grand Domaine giver dig mulighed for at stå på ski i Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris en Oisans og Villard Reculas med et stort udvalg af pister. For erfarne skiløbere er der ved Pic Blanc, i en højde på 3330 meter, La Piste de Sarenne. Her finder du også den længste piste i Europa, som er en sand oplevelse. Den er i ailt 16 kilometer lang med en højdeforskel på 1450 meter. For snowboardere er der en halfpipe i Alpe d'Huez. Du kan finde det på Premier Tall. Derudover er der masser af off-piste for dem der er til det. Området er også velegnet for langrendsløbere med 50 km langrendsløb. Skisportsstedet Alpe d'Huez Ski Grand Domaine er forbundet med skistationen Oz en Oisans. Herfra er der to gondollifte, der forbinder dig med de andre lifte og pister i området

  Skiferie til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine - Fantastiske skidestinationer

  Områdets største skisportssted er Alpe d´Huez. Dette er et meget populært feriested blandt Europas skientusiaster med sin smukke og høje beliggenhed. Ud over et fremragende skiløb tilbyder byen et stort udvalg af afterski-barer, natklubber og restauranter, der byder på god mad og stemning. Hvis du ønsker en pause fra sneen, har byen også en sportshal med et godt udvalg af forskellige sportsaktiviteter.

  For dem der søger en ferie med mere rolige omgivelser er Oz en Oisans det perfekte valg. Den bilfrie lille landsby har en meget fordelagtig beliggenhed i forhold til flere af områdets lifter og har dertil et mindre udvalg af spisesteder og butikker. Vaujany har mange ligheder med Oz en Oisans, idet det er en hyggelig bjerglandsby. Her kan du nyde den autentiske franske alpinkultur i de utroligt hyggelige restauranter og slentre gennem de hyggelige gader. Dette er ikke et sted for dem, der leder efter en fest, men der er dog et mindre udvalg af afterskibarer. Vaujany har også en lift, der fører dig direkte op i 2800 meters højde

  Skiferie til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb de rigtige skiferietilbud til dig. Ferieboligerne består hovedsageligt af hoteller og lejligheder, men vi har også et stort udvalg af hytter. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=187860 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel