Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Le Royal Ours Blanc

  Hotel Le Royal Ours Blanc er perfekt beliggende i Alpe d'Huez. Selv om hotellet har en dejlig rolig beliggenhed, er du stadig i hjertet af Alpe d'Huez med alt inden for rækkevidde. Pisterne og den nærmeste lift ligger kun 100 meter fra hotellet, så du kan komme i gang med dagen, så snart du vågner.

  Værelserne er pæne og smagfuldt indrettede. Hotellet har desuden en dejlig lounge og en hyggelig hotel- og poolbar. Vil du hellere udforske centrum? Det er heller ikke noget problem, for de gode butikker og restauranter ligger bogstaveligt talt lige rundt om hjørnet. Hvis du er på udkig efter lidt mere afslapning, er et besøg i swimmingpoolen eller saunaen et must. Dette smukke hotel kan varmt anbefales i Alpe d'Huez!

  Når du bestiller halvpension på Hotel Le Royal Ours Blanc, serveres den på det nærliggende Pic Blanc Hotel & Spa.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til skipiste ca. 100 meter
  • Afstand til skilift ca. 300 meter
  • Afstand til nærmeste butikker

  Læs mere

  • Tæt på pisten- og liften
  • Skønne værelser
  • Wellness afdeling
  • I centrum

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: uden klassificering
  • Reception
  • Tv-hjørne
  • Trådløs internet på værelset (gratis)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Morgenmad

  • Morgenmad serveres som buffet fra 07:00-10:00
   Ved tilkøb af halvpension serveres der også en 3-retters aftensmenu fra 19:00-21:30
   I sæsonen 2021/22 vil måltiderne blive serveret på Pic Blanc Hotel & Spa
  • (90 Rue du Rif Blanc Alpe d'Huez)
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

  Skiområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  Højde

  3330m
  1120m

  Piste

  67km

  119km

  59km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 4
  Gondel 16
  Stoeltjeslift 24
  Sleeplift 40

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  50km

  Funpark

  Ingen

  Skiferie til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine – "Øen i solen"

  Det franske skisportssted Alpe d'Huez Ski Grand Domaine som ligger vest for Serre Chevalier Vallée-skiområdet er også kendt som "øen i solen" i Frankrig. Dette område er velsignet med et gennemsnit på 300 solskinsdage om året, og mange af pisterne er sydvendte. Mere end 325 snekanoner og Des Rousses-gletscheren sørger for, at der næsten altid er nok sne at stå på.

  Med mere end 250 kilometer piste og 78 skilifter tilbyder skisportsstedet nok variation til selv de mest kræsne skiløbere og snowboardere. Skiferie i Alpe d'Huez Ski Grand Domaine giver dig mulighed for at stå på ski i Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris en Oisans og Villard Reculas med et stort udvalg af pister. For erfarne skiløbere er der ved Pic Blanc, i en højde på 3330 meter, La Piste de Sarenne. Her finder du også den længste piste i Europa, som er en sand oplevelse. Den er i ailt 16 kilometer lang med en højdeforskel på 1450 meter. For snowboardere er der en halfpipe i Alpe d'Huez. Du kan finde det på Premier Tall. Derudover er der masser af off-piste for dem der er til det. Området er også velegnet for langrendsløbere med 50 km langrendsløb. Skisportsstedet Alpe d'Huez Ski Grand Domaine er forbundet med skistationen Oz en Oisans. Herfra er der to gondollifte, der forbinder dig med de andre lifte og pister i området

  Skiferie til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine - Fantastiske skidestinationer

  Områdets største skisportssted er Alpe d´Huez. Dette er et meget populært feriested blandt Europas skientusiaster med sin smukke og høje beliggenhed. Ud over et fremragende skiløb tilbyder byen et stort udvalg af afterski-barer, natklubber og restauranter, der byder på god mad og stemning. Hvis du ønsker en pause fra sneen, har byen også en sportshal med et godt udvalg af forskellige sportsaktiviteter.

  For dem der søger en ferie med mere rolige omgivelser er Oz en Oisans det perfekte valg. Den bilfrie lille landsby har en meget fordelagtig beliggenhed i forhold til flere af områdets lifter og har dertil et mindre udvalg af spisesteder og butikker. Vaujany har mange ligheder med Oz en Oisans, idet det er en hyggelig bjerglandsby. Her kan du nyde den autentiske franske alpinkultur i de utroligt hyggelige restauranter og slentre gennem de hyggelige gader. Dette er ikke et sted for dem, der leder efter en fest, men der er dog et mindre udvalg af afterskibarer. Vaujany har også en lift, der fører dig direkte op i 2800 meters højde

  Skiferie til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb de rigtige skiferietilbud til dig. Ferieboligerne består hovedsageligt af hoteller og lejligheder, men vi har også et stort udvalg af hytter. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

  Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

  Læs mere om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=150294 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel