Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Le Pic Blanc

  Hotel Le Pic Blanc er et smukt, klassisk Selections hotel i Alpe d'Huez. Det er placeret tæt på pisterne, hvilket giver dig let adgang til det smukke skisportssted. Skiliften og centrum af Alpe d'Huez er kun få minutters gang væk.

  Værelserne er rummelige og ligesom resten af hotellet, smukke og klassiske. Alle værelser har balkon med udsigt over pisterne eller dalen. Når du bor med halvpension, kan du nyde lækre regionale og traditionelle specialiteter i restauranten Les Terrasses du Rif Briant. Da restauranten ligger øverst på et vandfald, kan du nyde den betagende solopgang mens du nyder din morgenkaffe og croissant.

  Efter en dag i frisk luft, kan du gå direkte til centrum, hvis du ønsker at besøge en af byens mange gode restauranter. Hvis du foretrækker at slappe af på en anden måde, er du velkommen til at sidde omkring den smukke pejs i hotellets bar, eller tage en dukkert i den indendørs swimmingpool. Opholdet er med morgenmad. Vi anbefaler Hotel Le Pic Blanc til dig, som sætter pris på en central beliggenhed, og som ønsker at bo i komfortable omgivelser.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 200 meter
  • Afstand til skipiste ca. 200 meter
  • Afstand til skilift ca. 200 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 200 meter

  Læs mere

  Sunweb Selections er vores mest populære hoteller, lejligheder og chaleter og din garanti for meget skiferie for pengene. Med Sunweb Selection bor du på dejlige hoteller og tæt på det meste.

  Læs mere

  Vil du se flere Sunweb Selections? Vi tilbyder Selections på mange af vores dejlige destinationer.

  Se flere Selections

  Er Sunweb Selections ikke hvad du leder efter? Se vores Koncepter og find lige præcis den skiferie du ønsker!

  • Smuk, traditionel indretning
  • Forkæl dig selv i wellness
  • Tag en drink i hotellets bar 'The Chartreuse' ved en hyggelig pejs
  • Et ophold i det livlige centrum

  Faciliteter

  • Klasse: komfort
  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)
  • Elevator
  • Safetybox (i receptionen: gratis)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Morgenmad

  Morgenmad serveres fra buffet fra 07:00-10:00
  Ved tilkøb af halvpension serveres aftensmenu fra 19:30-21:30

  HALVPENSION

   5 dage 02.12 - 18.04 1615,20,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   6 dage 02.12 - 17.04 2019,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   7 dage 02.12 - 16.04 2422,80,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 02.12 - 17.12 2826,60,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 07.01 - 15.04 2826,60,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 24.12 - 24.12 3403,40,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   8 dage 31.12 - 31.12 3547,60,- [MEALPLANPRICE_PER_PERSON]
   /frankrig/alpe_dhuez_grand_domaine_ski/alpe_dhuez/hotel_le_pic_blanc.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52330

   Skiområdet: Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

   Højde

   3330m
   1120m

   Piste

   67km

   119km

   59km

   0km

   Lifte

   Treinen 0
   Cabine 4
   Gondel 16
   Stoeltjeslift 24
   Sleeplift 40

   Gletscher

   Ingen

   Langrend

   50km

   Funpark

   Ingen

   Skiferie til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine – "Øen i solen"

   Det franske skisportssted Alpe d'Huez Ski Grand Domaine som ligger vest for Serre Chevalier Vallée-skiområdet er også kendt som "øen i solen" i Frankrig. Dette område er velsignet med et gennemsnit på 300 solskinsdage om året, og mange af pisterne er sydvendte. Mere end 325 snekanoner og Des Rousses-gletscheren sørger for, at der næsten altid er nok sne at stå på.

   Med mere end 250 kilometer piste og 78 skilifter tilbyder skisportsstedet nok variation til selv de mest kræsne skiløbere og snowboardere. Skiferie i Alpe d'Huez Ski Grand Domaine giver dig mulighed for at stå på ski i Alpe d'Huez, Oz en Oisans, Vaujany, Auris en Oisans og Villard Reculas med et stort udvalg af pister. For erfarne skiløbere er der ved Pic Blanc, i en højde på 3330 meter, La Piste de Sarenne. Her finder du også den længste piste i Europa, som er en sand oplevelse. Den er i ailt 16 kilometer lang med en højdeforskel på 1450 meter. For snowboardere er der en halfpipe i Alpe d'Huez. Du kan finde det på Premier Tall. Derudover er der masser af off-piste for dem der er til det. Området er også velegnet for langrendsløbere med 50 km langrendsløb. Skisportsstedet Alpe d'Huez Ski Grand Domaine er forbundet med skistationen Oz en Oisans. Herfra er der to gondollifte, der forbinder dig med de andre lifte og pister i området

   Skiferie til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine - Fantastiske skidestinationer

   Områdets største skisportssted er Alpe d´Huez. Dette er et meget populært feriested blandt Europas skientusiaster med sin smukke og høje beliggenhed. Ud over et fremragende skiløb tilbyder byen et stort udvalg af afterski-barer, natklubber og restauranter, der byder på god mad og stemning. Hvis du ønsker en pause fra sneen, har byen også en sportshal med et godt udvalg af forskellige sportsaktiviteter.

   For dem der søger en ferie med mere rolige omgivelser er Oz en Oisans det perfekte valg. Den bilfrie lille landsby har en meget fordelagtig beliggenhed i forhold til flere af områdets lifter og har dertil et mindre udvalg af spisesteder og butikker. Vaujany har mange ligheder med Oz en Oisans, idet det er en hyggelig bjerglandsby. Her kan du nyde den autentiske franske alpinkultur i de utroligt hyggelige restauranter og slentre gennem de hyggelige gader. Dette er ikke et sted for dem, der leder efter en fest, men der er dog et mindre udvalg af afterskibarer. Vaujany har også en lift, der fører dig direkte op i 2800 meters højde

   Skiferie til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine – Altid inklusiv liftkort

   Sunweb har et stort udvalg af skiferier til Alpe d'Huez Ski Grand Domaine. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har Sunweb de rigtige skiferietilbud til dig. Ferieboligerne består hovedsageligt af hoteller og lejligheder, men vi har også et stort udvalg af hytter. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen.

   Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

   Læs mere om Alpe d'Huez Grand Domaine Ski

   /frankrig/alpe_dhuez_grand_domaine_ski/alpe_dhuez/hotel_le_pic_blanc.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52330
   /frankrig/alpe_dhuez_grand_domaine_ski/alpe_dhuez/hotel_le_pic_blanc.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=186082 /frankrig/alpe_dhuez_grand_domaine_ski/alpe_dhuez/hotel_le_pic_blanc.htm#!


   Antal deltagere

   Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

   Voksne Ældre end 17
   Børn 2 år til 16 år gammel
   Babyer 0 år til 1 år gammel