Chalet i Alperne

  Skiferie i chalet

  Tag familien eller venner med på en uforglemmelig skiferie i et chalet i Alperne

  Hyggelige middage med familie eller venner rundt om bordet og brætspil foran den lune pejs. Dét er, hvad der venter dig, når du holder skiferie i et chalet i Alperne. Når du vælger at holde din skiferie i et chalet, er du sikret de perfekte rammer om en skiferie med dem, du holder af. Her er plads til af samles, inden turen går ud på pisterne om morgenen og plads til at samles til en hyggelig stund, når aftenen falder på.

  Skiferie i chalet med Sunweb

  Vi har Danmarks største udvalg af billige, rummelige og lækre chaleter i både Østrig, Frankrig, Italien, Schweiz og Andorra. Blandt vores udvalg af chaleter finder du både budgetvenlige chaleter til dig, der vil samle dem, du holder af til en billig skiferie i Alperne, og chaleter til dig, som ønsker et chalet med masser af komfort og luksus. Du kan frit vælge, om du ønsker et chalet beliggende i fredelige omgivelser lige ved pisten eller i et chalet tæt ved Alpernes mest populære skisportsbyer. Nogle chaleter tilbyder desuden mulighed for tilkøb af halvpension i en nærliggende restaurant, så du slipper for at tænke på madlavning og indkøb i løbet af ferien.

  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel