Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Rutllan

  Hotel Ruttlan er et traditionelt hotel i den dejlige landsby La Massana. Værelserne er klassisk og simpelt indrettet med eget badekar. Med skiliften kun 100 væk er du hurtigt på pisterne og hurtigt hjemme til at nyde halvpensionen. Med halvpensionen inkluderet i opholdet er du fri for både at lave morgenmad ,aftensmad og opvasken. Når mørket falder på over pisterne og kroppen er brændt af for energi kan du tage tilbage på hotellet og nyde en omgang i spa eller jacuzzi. Du kan også tage nogle omgange i den indendørs swimmingpool. Vi anbefaler Hotel Ruttlan til par, som søger hyggelig indkvartering med halvpension og godt skiløb.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 100 meter
  • Afstand til pengeautomat ca. 100 meter
  • Afstand til skilift ca. 100 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 100 meter

  Læs mere

  • Tæt på liften
  • Hyggelig atmosfære
  • Wellness
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 90
  • Samlet antal etager: 6
  • Samlet antal bygninger: 1
  • Autentisk overnatningssted

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpensionen er bestående af:
  - Morgenmadsbuffet
  - Aftenbuffet
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=53208

  Skiområdet: Vallnord

  Højde

  2625m
  1550m

  Piste

  11km

  46km

  35km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 2
  Stoeltjeslift 23
  Sleeplift 32

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  Ingen

  Skiferie til Vallnord – Omfattende skiområde i Pyrenæerne

  Vallnord, beliggende i Andorra, er et af de mest omfattende skiområder i Pyrenæerne. Området er fuldt udstyret med et effektivt liftsystem og et højt antal af snekanoner til at sikre masser af godt skiløb hele sæsonen. Skiområdet består af tre skiområder; Pal, Arinsal og Arcalis, som ligger nær den spanske grænse i et skovklædt område. De mindre områder Pal-Arinsal og Ordino-Arcalis er let tilgængelige, selvom de ikke er direkte forbundet.

  Skiferie til Vallnord – Masser at byde på!

  Skiområdet omfavner hele 92 kilometer markerede pister, og ligger i 1550-2560 meters højde. Området er kendt for dens pister, som ligger i meget forskellige højder. De mange skilifter skaber en god forbindelse mellem de forskellige skiområder, og der er derfor mange muligheder for både begyndere, men også for de mere erfarne skiløbere, uanset om du vælger at bo i Arinsal eller La Massana. Pisterne egner sig også godt til snowboardere, der søger lidt udfordringer på pisterne. Desuden er der i Arinsal mulighed for at øve sig i freestyle, i den berømte freestylepark. Hvis du søger større udfordringer i form af off-piste, så finder du i Ordino-dalen noget af det bedste off-piste i Andorra.

  Skiferie til Vallnord med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et fint udvalg af skiferier til Vallnord, i form af hoteller. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, så har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller en skiferie til Andorra hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Bemærk: Sunweb tilbyder ikke guideservice i Vallnord-regionen

   

  Se alle Sunwebs skiferier i Andorra

  Læs mere om Vallnord

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=53208
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6176958 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel