Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Magic Ski

  Charmerende Hotel Magic Ski ligger i centrum af La Massana, og inviterer dig indenfor til en hyggelig og autentisk ferie. Værelserne er komfortable og rummelige og har plads til 3 personer.  La massana liften som fører dig op til de nærliggende pister, ligger lige ved siden af hotellet så du er hurtigt oppe på de ny preperet pister om morgenen. Når al energien er brændt af oppe på pisterne, byder hotellet på ren afslapning. Du kan slappe af i saunaen eller jacuzzien, eller tag nogle afslappende omgange i swimminpoolen. Vi anbefaler Hotel Magic ski til par og mindre familier, som søger afslapning kombineret med godt skiløb. 

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til lufthavn BCN: ca. 220 kilometer
  • Afstand til busstoppested ca. 100 meter
  • Afstand til pengeautomat ca. 50 meter
  • Afstand til skilift ca. 0 meter: Vallnort: ca. 0 meter; Grandvalira: ca. 8 kilometer

  Læs mere

  • Wellness
  • Godt køkken
  • Moderne indretning
  • Stor early booking rabat!

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 84
  • Samlet antal etager: 5
  • Samlet antal bygninger: 1
  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  [SKIPASS_NOT_INCLUDED_MORE_INFO_LINK]
  Klik her for at se mere!

  Forplejning

  Halvpensionen er bestående af:
  - Morgenmadsbuffet
  - Aftenbuffet
  /andorra/vallnord_/la_massana/hotel_magic_ski_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=53208

  Skiområdet: Vallnord

  Højde

  2625m
  1550m

  Piste

  11km

  46km

  35km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 2
  Stoeltjeslift 23
  Sleeplift 32

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  Ingen

  Skiferie til Vallnord – Omfattende skiområde i Pyrenæerne

  Vallnord, beliggende i Andorra, er et af de mest omfattende skiområder i Pyrenæerne. Området er fuldt udstyret med et effektivt liftsystem og et højt antal af snekanoner til at sikre masser af godt skiløb hele sæsonen. Skiområdet består af tre skiområder; Pal, Arinsal og Arcalis, som ligger nær den spanske grænse i et skovklædt område. De mindre områder Pal-Arinsal og Ordino-Arcalis er let tilgængelige, selvom de ikke er direkte forbundet.

  Skiferie til Vallnord – Masser at byde på!

  Skiområdet omfavner hele 92 kilometer markerede pister, og ligger i 1550-2560 meters højde. Området er kendt for dens pister, som ligger i meget forskellige højder. De mange skilifter skaber en god forbindelse mellem de forskellige skiområder, og der er derfor mange muligheder for både begyndere, men også for de mere erfarne skiløbere, uanset om du vælger at bo i Arinsal eller La Massana. Pisterne egner sig også godt til snowboardere, der søger lidt udfordringer på pisterne. Desuden er der i Arinsal mulighed for at øve sig i freestyle, i den berømte freestylepark. Hvis du søger større udfordringer i form af off-piste, så finder du i Ordino-dalen noget af det bedste off-piste i Andorra.

  Skiferie til Vallnord med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et fint udvalg af skiferier til Vallnord, i form af hoteller. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, så har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller en skiferie til Andorra hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Bemærk: Sunweb tilbyder ikke guideservice i Vallnord-regionen

   

  Se alle Sunwebs skiferier i Andorra

   

  ** Vigtig information om sæson 2021 **

  For Vallnord-skiområdet gælder følgende:
  Hele landsbyen Arinsal er lukket og åbner ikke denne sæson, hvilket betyder at det ikke er muligt at stå på ski her. Dog har landsbyen La Massana åben, hvor det er muligt at stå på ski.

  Læs mere om Vallnord

  /andorra/vallnord_/la_massana/hotel_magic_ski_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=53208
  /andorra/vallnord_/la_massana/hotel_magic_ski_.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=53565 /andorra/vallnord_/la_massana/hotel_magic_ski_.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel