Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Anyos Park

  Hotel Anyos Park er et stilfuldt hotel med panoramaudsigt ud over de smukke omgivelser. Værelser er rummelige og moderne indrettet og har alle en smuk altan. Dit ophold på Hotel Anyos Park er med halvpension. Så du behøver ikke tænke på at skulle lave morgenmad eller aftensmad og heller ikke oprydningen efter middag. Efter en lang dag på ski, kan du nyde det store wellnesscenter, som er på hotellet. Her har du bl.a. mulighed for at slappe af i spaen, sauna eller jacuzzien eller tage nogle svømmebaner i den store indendørs swimmingpool. Har du stadig mere energi at skyde af, har du mulighed for det ved enten et spil tennis, squash eller billiard. Vi anbefaler Hotel Anyos Park til par, som søger luksus ud over andre standarder og godt skiløb i Andorra.

  Læs mere

  • Swimmingpool
  • Nymoderne værelser
  • Stort wellness-center
  • Med bil eller fly

  Faciliteter

  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)
  • Elevator (antal: 2)
  • Safetybox (på værelset)
  • Lobby

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpensionen er bestående af:
  - Morgenmadsbuffet
  - Aftenbuffet
  /andorra/vallnord_/la_massana/hotel_anyos_park_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=53208

  Skiområdet: Vallnord

  Højde

  2625m
  1550m

  Piste

  11km

  46km

  35km

  0km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 1
  Gondel 2
  Stoeltjeslift 23
  Sleeplift 32

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  Ingen

  Funpark

  Ingen

  Vallnord-skiområdet består af 3 små skiområder; Pal, Arinsal og Arcalis som ligger nær den spanske grænse i et skovklædt område. De mindre områder Pal-Arinsal og Ordino-Arcalis er let tilgængelige at komme til, selvom de ikke er forbundet. Skiområdet har 92 kilometer markerede pister og er kendte på de mange forskellige højder på pisterne. Fordi lifterne tilbyder en god forbindelse mellem skiområderne, er der mange muligheder for både begyndere, men også for de mere erfarne skiløbere. Pisterne egner sig også godt til snowboardere der søger lidt udfordringer på pisterne.
  I Arinsal er der mulighed for at øve sig i freestyle, i den berømte freestylepark, og i Ordino-dalen finder du de bedste off-piste muligheder i hele Andorra. 

  Læs mere om Vallnord

  /andorra/vallnord_/la_massana/hotel_anyos_park_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=53208
  /andorra/vallnord_/la_massana/hotel_anyos_park_.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6176951 /andorra/vallnord_/la_massana/hotel_anyos_park_.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel