Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Kandahar

  Det indbydende Hotel Kandahar har en perfekt beliggenhed i centrum af Pas de la Casa og med direkte adgang til pisten, så uanset om du vil bruge dagen på at slå dig løs i sneen i det smukke Granvalira-skiområde, shoppe i byens toldfrie butikker eller slappe af på byens afterski-barer, så har du det hele inden for bekvem rækkevidde. Du kan også vælge at tilbringe nogle timer af din ferie i hotellets lækre wellnesscenter, hvor du kan nyde godt af en række skønne faciliteter. I hotellets restaurant er der både morgen og aften sørget for, at du kan spise dig mæt i både lokale og internationale retter, og når aftenen falder på, er der søget for underholdning for familiens yngste.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • I centrum
  • Afstand til pengeautomat ca. 10 meter
  • Afstand til skipiste ca. 0 meter
  • Lige ved skipisten

  Læs mere

  • Halvpension
  • Wellness
  • God restaurant
  • Beliggende på pisten
  • Med bil eller fly
  • I centrum

  Faciliteter

  • Officiel klassifikation: 4 Stjerner
  • Samlet antal værelser: 63
  • Samlet antal etager: 8
  • Samlet antal bygninger: 1

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Morgenmaden serveres fra buffet, og aftensmaden består af en menu.
  /andorra/grandvalira/pas_de_la_casa/hotel_kandahar.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52224

  Skiområdet: Grandvalira

  Højde

  2640m
  1710m

  Piste

  41km

  53km

  99km

  9km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 4
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 30
  Sleeplift 25

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  35km

  Funpark

  3

  Skiferie til Grandvalira – Solrigt og spændende skiområde

  Grandvalira er et spændende skiområde, beliggende i Andorra. Det er intet mindre end et paradis for skisportsentusiaster. Området byder på bjergtoppe i op til 2800 meters højde, 210 km pister og med 300 solskinsdage om året, er det en af de mest solrige skidestinationer i Europa. Udover den høje beliggenhed, så er området hjulpet godt på vej af de næsten 1100 snekanoner, som holder sneen frisk og pisterne flotte.

  Pisterne i Grandvalira har noget for en hver smag. Her er smukke, brede pister med god plads til at øve sig for børn og andre, som er nye på pisterne. Området byder også på eventyrlige skovområder, hvor sneen virker tæt ved uberørt, og udsigten kan tage pusten fra de fleste. Uanset om du foretrækker det ene eller det andet, så er udvalget stort og mulighederne mange.

  Skiferie til Grandvalira - Mange aktiviteter uden for pisterne

  Grandvalira byder på mange spændende aktiviteter, udover almindeligt skiløb. Du kan f.eks. leje en hundeslæde, køre en tur på snescooter, vandre med snesko på, prøve en af de fire fun-parker, eller prøve kræfter med helikopterskiløb. Hvis du er på jagt efter en helt særlig oplevelse, så kan det også anbefales at besøge den populære Igloo Bar Grandvalira-Pla de les Pedres i Grau Roig, som serverer drinks i yderst spektakulære omgivelser. Det kan også anbefales at besøge Andorras hovedstad, Andorra la Vella, som byder på shopping ud over det sædvanlige - og så endda til toldfrie priser.

  Skiferie til Grandvalira – God afterski i byerne

  I Grandvalira findes der mange gode afterski-steder, hvoraf flere af dem ligger direkte på pisterne. Nyd f.eks. en kold øl og tapas på The Red Chill Out Bar & Tapas i El Tarter. Her kan du slappe af i en hængekøje på terrassen, mens du nyder rytmerne fra barens DJ. Det omkringliggende område har brede og gode pister, der er perfekte til nybegynderen.

  Hvis du leder efter mere festlig stemning, så er Pas de la Casa den oplagte skidestination. Skidestinationen er blevet kaldt ’Pyrenæernes Ibiza’, og her finder du masser af festligheder for både store og små. Byen har også mange gode butikker her, som er kombineret med det faktum, at området er toldfrit, hvilket giver dig mulighed for at lave en rigtig god handel.

  Soldeu er en ekstremt flot skidestination, der er særlig populær blandt familier, par og større grupper. Her er noget for enhver smag her, og byen har et stort udvalg af afterski-barer, der er godt besøgt af internationale artister.

  Udover disse nævnte destinationer, tilbyder vi også skiferier til Encamp og Canillo, som også har masser af tilbyde i form af forskellige aktiviteter og hyggelig stemning.

  Skiferie til Grandvalira med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

  Sunweb har et godt udvalg af skiferier til Grandvalira. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, så har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller en skiferie til Andorra hos Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

  Bemærk: Sunweb tilbyder ikke guideservice i Grandvalira

   

  Se alle Sunwebs skiferier i Andorra

  Læs mere om Grandvalira

  /andorra/grandvalira/pas_de_la_casa/hotel_kandahar.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52224
  /andorra/grandvalira/pas_de_la_casa/hotel_kandahar.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=92921 /andorra/grandvalira/pas_de_la_casa/hotel_kandahar.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel