lø 11 jan 2020 -  8 dage -  med 2 personer -  Halvpension
  Se alle Snow Deals priser

  Hotel Del Cubil

  Hotel Del Cubil er et hyggeligt hotel med en rigtig god beliggenhed i hjertet af Pas de la Casa i Andorra. Fra hotellet har du let adgang til byens mange tilbud, som bl.a. omfatter et godt udvalg af afterski-barer og butikker, hvor du kan nyde godt af, at Andorra er toldfrit område. Liften ligger et par minutters gang fra hotellet, og du kan derfor nemt være blandt de første på pisterne om morgenen i det smukke Granvalira-skiområde. På Hotel Del Cubil starter dagen ved hotellets buffet, og det er også i hotellets restaurant aftenmenuen serveres efter en dejlig dag på pisterne. Begge måltider er inkluderet i prisen. Hotellets værelser kan rumme op til 4 personer, så her er plads til at tage familie eller venner med.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 50 meter
  • Afstand til skipiste ca. 100 meter
  • Afstand til skilift ca. 150 meter
  • Afstand til nærmeste butikker ca. 50 meter

  Læs mere

  • Halvpension
  • Værelser med plads til 4
  • Tæt på liften
  • Med bil eller fly
  • I centrum

  Faciliteter

  • Reception
  • Elevator
  • Safetybox (på værelset)
  • Roomservice

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Morgenmaden serveres fra buffet og aftensmaden består af en menu.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52224

  Skiområdet: Grandvalira

  Højde

  2640m
  1710m

  Piste

  41km

  53km

  99km

  9km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 4
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 30
  Sleeplift 25

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  35km

  Funpark

  3

  Oplev skiferien i Grandvalira
  Grandvalira er intet mindre end et paradis for skisportsentusiaster. Området byder bjergtoppe i op til 2800 meters højde, 210 km pister og med 300 solskinsdage om året, er det en af de mest solrige skidestinationer i Europa. Udover den høje beliggenhed, så er området hjulpet godt på vej af de næsten 1100 snekanoner, som holder sneen frisk og pisterne flotte.

  Grandvalira – Pister for alle
  Pisterne i Grandvalira har noget for en hver smag. Her er smukke, brede pister med god plads til at øve sig for børn og folk, som er nye på pisterne. Området byder også på eventyrlige skovområder, hvor sneen virker tæt ved uberørt, og udsigten kan tage pusten fra de fleste. Uanset om du foretrækker det ene eller det andet, så er udvalget stort og mulighederne mange. 

  Grandvalira byder på mange aktiviteter uden for pisterne
  Grandvalira byder på mange spændende aktiviteter, udover almindeligt skiløb. Du kan fx leje en hundeslæde, køre en tur på snescooter, gå med snesko, prøve en af de 4 snowparks eller prøve kræfter med helikopterskiløb. Hvis du er på jagt efter en helt særlig oplevelse, så kan det også anbefales at besøge den populære Igloo Bar Grandvalira-Pla de les Pedres i Grau Roig, som serverer drinks i yderst spektakulære omgivelser. Det kan også anbefales at besøge Andorras hovedstad, Andorra la Vella, som byder på shopping ud over det sædvanlige - og så endda til toldfrie priser.

  I Grandvalira findes der en del gode afterski-steder, hvor af flere af dem ligger direkte på pisterne. Nyd fx en kold øl og tapas i The Red  Chill Out Bar & Tapas i El Tarter. Her kan du slappe af i en hængekøje på terrassen, mens du nyder rytmerne fra barens DJ.

  Rejs med Sunweb til Grandvalira
  Vi har et godt udvalg af indkvarteringer til Grandvalira, og vi har helt sikkert også en, der passer til dig og dine medrejsende. Bemærk at Sunweb ikke har guideservice i Grandvalira.

  Se alle Sunwebs skiferier i Andorra

  Læs mere om Grandvalira

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52224
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=152273 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel