Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Coray

  Hotel Coray ligger et par minutters gang fra centrum af den populære skisportsby, Encamp, og du kan samtidig nå liften til fods. Det betyder, at du har alt til en dejlig skiferie lige ved hånden. Efter en skøn dag med masser af sne under skiene, kan du besøge en af byens hyggelige afterskibarer eller tage turen ud til Europas største wellnesscenter, som ligger i Caldea – 7 km fra Encamp. På Hotel Coray bor du i pæne, simpelt møblerede værelser, og din skiferie er inkl. halvpension, så både morgenmad og aftensmad er betalt hjemmefra. Vi anbefaler Hotel Coray til voksne, som vil bo med let adgang til både pisten og centrum, når skiferien går til Andorra.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 250 meter
  • Afstand til skipiste ca. 6 kilometer
  • Afstand til busstoppested til skilift ca. 50 meter
  • Afstand til skilift ca. 250 meter

  Læs mere

  • Halvpension
  • Gåafstand til liften
  • Med bil eller fly
  • Tæt på centrum

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 85
  • Klasse: komfort
  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)
  • Elevator

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Morgenmad og aftensmad serveres fra buffet.
  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52224

  Skiområdet: Grandvalira

  Højde

  2640m
  1710m

  Piste

  41km

  53km

  99km

  9km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 4
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 30
  Sleeplift 25

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  35km

  Funpark

  3

  Oplev skiferien i Grandvalira
  Grandvalira er intet mindre end et paradis for skisportsentusiaster. Området byder bjergtoppe i op til 2800 meters højde, 210 km pister og med 300 solskinsdage om året, er det en af de mest solrige skidestinationer i Europa. Udover den høje beliggenhed, så er området hjulpet godt på vej af de næsten 1100 snekanoner, som holder sneen frisk og pisterne flotte.

  Grandvalira – Pister for alle
  Pisterne i Grandvalira har noget for en hver smag. Her er smukke, brede pister med god plads til at øve sig for børn og folk, som er nye på pisterne. Området byder også på eventyrlige skovområder, hvor sneen virker tæt ved uberørt, og udsigten kan tage pusten fra de fleste. Uanset om du foretrækker det ene eller det andet, så er udvalget stort og mulighederne mange. 

  Grandvalira byder på mange aktiviteter uden for pisterne
  Grandvalira byder på mange spændende aktiviteter, udover almindeligt skiløb. Du kan fx leje en hundeslæde, køre en tur på snescooter, gå med snesko, prøve en af de 4 snowparks eller prøve kræfter med helikopterskiløb. Hvis du er på jagt efter en helt særlig oplevelse, så kan det også anbefales at besøge den populære Igloo Bar Grandvalira-Pla de les Pedres i Grau Roig, som serverer drinks i yderst spektakulære omgivelser. Det kan også anbefales at besøge Andorras hovedstad, Andorra la Vella, som byder på shopping ud over det sædvanlige - og så endda til toldfrie priser.

  I Grandvalira findes der en del gode afterski-steder, hvor af flere af dem ligger direkte på pisterne. Nyd fx en kold øl og tapas i The Red  Chill Out Bar & Tapas i El Tarter. Her kan du slappe af i en hængekøje på terrassen, mens du nyder rytmerne fra barens DJ.

  Rejs med Sunweb til Grandvalira
  Vi har et godt udvalg af indkvarteringer til Grandvalira, og vi har helt sikkert også en, der passer til dig og dine medrejsende. Bemærk at Sunweb ikke har guideservice i Grandvalira.

  Se alle Sunwebs skiferier i Andorra

  Læs mere om Grandvalira

  #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52224
  #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6140617 #!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel