Så vi kan vise den korrekte pris

     Skjul prisdetaljer
     Vis prisdetaljer

    Hotel Euroski

    Hotel Euroski er et godt valg til en dejlig skiferie i Andorra. Her bor du mellem de to byer El Tarter og Soldeu. Hotellet har en varm atmosfære og byder på pæne og hyggelige omgivelser. Værelserne er rummelige og pænt indrettet, og de har en smuk udsigt over de omkringliggende bjerge. I hotellets skønne spa center findes der både sauna, jacuzzi, fitnesscenter og indendørs pool. Opholdet på Hotel Hotel Euroski er inklusiv halvpension, som serveres fra buffet i hotellets restaurant.

    Læs mere

    Beliggenhed og omgivelser

    • Afstand til centrum: El Tarter: ca. 700 meter, Soldeu: ca. 1,5 kilometer
    • Afstand til skipiste El Tarter: ca. 700 meter
    • Skibus lige fra hotellet ( skibus gratis mod forevisning af billet)
    • Afstand til skilift ca. 1000 meter

    Læs mere

    • Pool
    • Gratis shuttlebus til liften
    • Wellness-faciliteter
    • Med bil eller fly

    Faciliteter

    • Klasse: luksus
    • Reception
    • Elevator
    • Safetybox (på værelset)

    Flere faciliteter

    Liftkort

    Liftkort er inkluderet!

    Forplejning

    Halvpension

    Morgenmad og aftensmad serveres fra buffet.
    #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52224

    Skiområdet: Grandvalira

    Højde

    2640m
    1710m

    Piste

    41km

    53km

    99km

    9km

    Lifte

    Treinen 0
    Cabine 4
    Gondel 1
    Stoeltjeslift 30
    Sleeplift 25

    Gletscher

    Ingen

    Langrend

    35km

    Funpark

    3

    Skiferie til Grandvalira – Solrigt og spændende skiområde

    Grandvalira er et spændende skiområde, beliggende i Andorra. Det er intet mindre end et paradis for skisportsentusiaster. Området byder på bjergtoppe i op til 2800 meters højde, 210 km pister og med 300 solskinsdage om året, er det en af de mest solrige skidestinationer i Europa. Udover den høje beliggenhed, så er området hjulpet godt på vej af de næsten 1100 snekanoner, som holder sneen frisk og pisterne flotte.

    Pisterne i Grandvalira har noget for en hver smag. Her er smukke, brede pister med god plads til at øve sig for børn og andre, som er nye på pisterne. Området byder også på eventyrlige skovområder, hvor sneen virker tæt ved uberørt, og udsigten kan tage pusten fra de fleste. Uanset om du foretrækker det ene eller det andet, så er udvalget stort og mulighederne mange.

    Skiferie til Grandvalira - Mange aktiviteter uden for pisterne

    Grandvalira byder på mange spændende aktiviteter, udover almindeligt skiløb. Du kan f.eks. leje en hundeslæde, køre en tur på snescooter, vandre med snesko på, prøve en af de fire fun-parker, eller prøve kræfter med helikopterskiløb. Hvis du er på jagt efter en helt særlig oplevelse, så kan det også anbefales at besøge den populære Igloo Bar Grandvalira-Pla de les Pedres i Grau Roig, som serverer drinks i yderst spektakulære omgivelser. Det kan også anbefales at besøge Andorras hovedstad, Andorra la Vella, som byder på shopping ud over det sædvanlige - og så endda til toldfrie priser.

    Skiferie til Grandvalira – God afterski i byerne

    I Grandvalira findes der mange gode afterski-steder, hvoraf flere af dem ligger direkte på pisterne. Nyd f.eks. en kold øl og tapas på The Red Chill Out Bar & Tapas i El Tarter. Her kan du slappe af i en hængekøje på terrassen, mens du nyder rytmerne fra barens DJ. Det omkringliggende område har brede og gode pister, der er perfekte til nybegynderen.

    Hvis du leder efter mere festlig stemning, så er Pas de la Casa den oplagte skidestination. Skidestinationen er blevet kaldt ’Pyrenæernes Ibiza’, og her finder du masser af festligheder for både store og små. Byen har også mange gode butikker her, som er kombineret med det faktum, at området er toldfrit, hvilket giver dig mulighed for at lave en rigtig god handel.

    Soldeu er en ekstremt flot skidestination, der er særlig populær blandt familier, par og større grupper. Her er noget for enhver smag her, og byen har et stort udvalg af afterski-barer, der er godt besøgt af internationale artister.

    Udover disse nævnte destinationer, tilbyder vi også skiferier til Encamp og Canillo, som også har masser af tilbyde i form af forskellige aktiviteter og hyggelig stemning.

    Skiferie til Grandvalira med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

    Sunweb har et godt udvalg af skiferier til Grandvalira. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, så har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller en skiferie til Andorra hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, som du har betalt hjemmefra.

    Bemærk: Sunweb tilbyder ikke guideservice i Grandvalira

     

    Se alle Sunwebs skiferier i Andorra

    Læs mere om Grandvalira

    #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52224
    #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=147113 #!


    Antal deltagere

    Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

    Voksne Ældre end 17
    Børn 2 år til 16 år gammel
    Babyer 0 år til 1 år gammel