Hotel Font d'Argent Canillo

  tilbage

  Så vi kan vise den korrekte pris

   Skjul prisdetaljer
   Vis prisdetaljer

  Hotel Font d'Argent Canillo

  Midt i den flotte by Canillo finder du det autentiske Hotel Font d’Argent Canillo. Alle værelserne er moderne indrettet og meget rummelige. Lift og pist ligger 100 meter væk, så der er god mulighed for at komme op og stå på de ny preperet pister om morgenen.
  Dit ophold er med halvpension, så både morgenmad og aftensmad er der sørget for. Begge måltider bliver serveret i form af buffet, så du kan få ladet kroppen op med en masse energi til en ny dag på pisterne. Har du brug for ren afslapning, kan du mod gebyr bruge det skønne wellness-center. Her er der mulighed for slappe af godt af i enten saunaen, dampbadet, jacuzzien eller et dejlig koldt isbad. Den opvarmede pool giver dig også mulighed for at tage et par svømmebaner.
  Vi anbefaler hotellet til par, som søger komfortable værelser og god halvpension.

  Læs mere

  Beliggenhed og omgivelser

  • Afstand til centrum: ca. 0 meter
  • Afstand til busstoppested ca. 20 meter
  • Afstand til skipiste ca. 100 meter
  • Afstand til skilift ca. 100 meter

  Læs mere

  • Tæt på liften
  • Wellness
  • Med bil eller fly
  • I Centrum

  Faciliteter

  • Samlet antal værelser: 75
  • Samlet antal bygninger: 1
  • Klasse: komfort
  • Reception (er åben 24 timer i døgnet)

  Flere faciliteter

  Liftkort

  Liftkort er inkluderet!

  Forplejning

  Halvpension

  Halvpensionen er bestående af:
  - Morgenmadsbuffet
  - Aftenbuffet
  /andorra/grandvalira/canillo/hotel_font_dargent_canillo_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52224

  Skiområdet: Grandvalira

  Højde

  2640m
  1710m

  Piste

  41km

  53km

  99km

  9km

  Lifte

  Treinen 0
  Cabine 4
  Gondel 1
  Stoeltjeslift 30
  Sleeplift 25

  Gletscher

  Ingen

  Langrend

  35km

  Funpark

  3

  Oplev skiferien i Grandvalira
  Grandvalira er intet mindre end et paradis for skisportsentusiaster. Området byder bjergtoppe i op til 2800 meters højde, 210 km pister og med 300 solskinsdage om året, er det en af de mest solrige skidestinationer i Europa. Udover den høje beliggenhed, så er området hjulpet godt på vej af de næsten 1100 snekanoner, som holder sneen frisk og pisterne flotte.

  Grandvalira – Pister for alle
  Pisterne i Grandvalira har noget for en hver smag. Her er smukke, brede pister med god plads til at øve sig for børn og folk, som er nye på pisterne. Området byder også på eventyrlige skovområder, hvor sneen virker tæt ved uberørt, og udsigten kan tage pusten fra de fleste. Uanset om du foretrækker det ene eller det andet, så er udvalget stort og mulighederne mange. 

  Grandvalira byder på mange aktiviteter uden for pisterne
  Grandvalira byder på mange spændende aktiviteter, udover almindeligt skiløb. Du kan fx leje en hundeslæde, køre en tur på snescooter, gå med snesko, prøve en af de 4 snowparks eller prøve kræfter med helikopterskiløb. Hvis du er på jagt efter en helt særlig oplevelse, så kan det også anbefales at besøge den populære Igloo Bar Grandvalira-Pla de les Pedres i Grau Roig, som serverer drinks i yderst spektakulære omgivelser. Det kan også anbefales at besøge Andorras hovedstad, Andorra la Vella, som byder på shopping ud over det sædvanlige - og så endda til toldfrie priser.

  I Grandvalira findes der en del gode afterski-steder, hvor af flere af dem ligger direkte på pisterne. Nyd fx en kold øl og tapas i The Red  Chill Out Bar & Tapas i El Tarter. Her kan du slappe af i en hængekøje på terrassen, mens du nyder rytmerne fra barens DJ.

  Rejs med Sunweb til Grandvalira
  Vi har et godt udvalg af indkvarteringer til Grandvalira, og vi har helt sikkert også en, der passer til dig og dine medrejsende. Bemærk at Sunweb ikke har guideservice i Grandvalira.

  Se alle Sunwebs skiferier i Andorra

  Læs mere om Grandvalira

  /andorra/grandvalira/canillo/hotel_font_dargent_canillo_.htm#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52224
  /andorra/grandvalira/canillo/hotel_font_dargent_canillo_.htm#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=6176326 /andorra/grandvalira/canillo/hotel_font_dargent_canillo_.htm#!


  Antal deltagere

  Indtast dine oplysninger om antal deltagere, som du ønsker med på ferien. Sunweb vil derefter tage hensyn til oplysningerne vedr. rejseinformation og prisberegning.

  Voksne Ældre end 17
  Børn 2 år til 16 år gammel
  Babyer 0 år til 1 år gammel